PİYASALAR

  • BIST 1009898.661.87%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TBMM Başkanı Şentop'tan Anneler Günü mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan Anneler Günü mesajı

TBMM Başkanı Şentop'tan Anneler Günü mesajı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anneler Günü mesajında, "Karşılıksız ve sonsuz fedakarlığın, saf sevginin mihrabı; hayır duasıyla manevi kalkanımız, can evimizin direği sevgili annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum" dedi.

A+A-

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Annelerin karşılıksız ve sonsuz fedakarlığın, saf sevginin mihrabı, hayır duasıyla manevi kalkan, can evinin direği, her çocuğun ilk sözü, bakışı, gülüşü ve gözyaşının muhatabı olduğunu belirten Şentop, üstüne titrediği evladını bu vatan uğruna şehit veren kalbi yaralı şehit annelerine de hürmetlerini sundu.

Mustafa Şentop, "Hayatın bütün güzelliklerine layık olan sevgili annemin ve baş tacı bütün annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı ve hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Cenabıhak, ahirete irtihal etmiş hayatımızın ışığı, gönlümüzün sızısı olmaya devam eden annelerimizin kabrini nur eylesin. Kadim medeniyetimizin bin yıl önceki şaheseri Dede Korkut'un duasındaki sıcak ve şefkatli ifadesiyle ak pürçekli analarımızın yeri behişt (cennet) olsun" temennisinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.