PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Tahsilatlı Kargo Hizmeti Nedir? Kimler İçin Uygundur?
Tahsilatlı Kargo Hizmeti Nedir? Kimler İçin Uygundur?

Tahsilatlı Kargo Hizmeti Nedir? Kimler İçin Uygundur?

Günümüzde, ticari ya da bireysel, kullanıcıların kargo gönderimi yapmak için tercih edebileceği sayısız alternatif mevcut. Farklı ihtiyaçlara cevap veren; hız, maliyet ve ulaşım yöntemi gibi açılardan birbirinden farklılık gösteren bu alternatifler arasından, kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına en uygun yöntemi seçebiliyor. Gelin; tahsilatlı kargo nedir, nasıl çalışır, kullanıcıya sunduğu avantajlar nelerdir, kısaca bakalım...

A+A-

Bu yazıya konu olan tahsilatlı kargo da bu yöntemlerden bir tanesi. Gelin; tahsilatlı kargo nedir, nasıl çalışır, kullanıcıya sunduğu avantajlar nelerdir, kısaca bakalım.

Ticari Gönderiler İçin Özel Bir Uygulama

Ticari gönderilere özel bir uygulama olan tahsilatlı kargo, siparişlerin müşterilere teslimlerinde yapılacak ödemeler için kullanılan bir kargo çözümüdür. Tahsilatlı gönderilerde, siparişlerin müşteriye teslimi esnasında, ürün bedelinin müşteriden kapıda tahsilatı ve satıcının banka hesabına transferi de gerçekleştirilir. Tahsilat, kolaylık olması için nakit ya da kredi kartı ile gerçekleştirilebilir.

Tahsilatlı kargo uygulaması; online mağaza üzerinden ürün satan, ve kredi kartı kullanmayan ya da kişisel bilgilerini online ortamda paylaşmak istemeyen müşterilerine kapıda ödeme kolaylığı sağlamak isteyen, başka bir deyişle de global dünyada online olarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı amaçlayan ticari işletmeler için ideal çözümdür.

Tahsilatlı kargo işlemi, artık birçok işletmenin online mağaza açması ile birlikte git gide daha da popülerleşmektedir. Bu yöntemi kullanabilmek için, işletmelerin ticari unvana sahip olması ve başvuru yapması yeterlidir.

Aras Kargo Farkıyla Tahsilatlı Kargo Uygulamasını Keşfedin!

Deneyimli ekibi ve geniş hizmet ağıyla kargo gönderiminde sektörün lideri olan Aras Kargo, tahsilatlı kargo uygulamasıyla da ticaret yapan işletmelere ihtiyaçları olan kolaylığı sunuyor. Eğer siz de online ortamda satışını yaptığınız ürünler için müşterilerinize kapıda ödeme kolaylığı sunmak istiyorsanız, Aras Kargo'nun tahsilatlı kargo uygulamasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

MEMURLAR.NET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.