PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar
Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar

Survivor 2019’un 10 Mart tarihli bölümünde önce iletişim ardından dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı.Dokunulmazlık öncesi kendi aralarında iletişim oyunu oynayan Türk takımında gruplaşmalar iyice ayyuka çıktı.Dokunulmazlık oyunu öncesinde Okay ve Bora arasında grup tartışması çıktı. İşte, Survivor son bölümde yaşananların özeti.

A+A-

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Rekabet dozunun her geçen gün yükseldiği Survivor’ın yayınlanan son bölümünde takımlar dokunulmazlık mücadelesi verdi. Geçtiğimiz hafta kendi aralarından bir ismi göndermek zorunda kalan Türk takımı, bu kez bir hayli iddialı başladı. Hız ve denge isteyen oyun başa baş geçse de son anda atak yapan Türk takımı, 4 puan farkla kazandı. 6-10'luk skor sonucunda konseye giden taraf Yunanistan takımı oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’ın bu haftaki ikinci bölümünde yarışmacılar yine çok hassas oldukları bir ödül için karşı karşıya geldi. Kazanan kişiler, WhatsApp yoluyla aileleriyle konuşma fırsatı yakaladı ayrıca 13 Mart’ta Simge Sağın’ı canlı izleme hakkı elde etti. Kazanan kişiler yanında iki kişiyi götürdü. İletişim ödülü erkeklerle başladı. Yarışmacılar bir mekanizmanın üzerinde kafalarındaki sembollerle dengede durmaya çalıştı, en fazla dayanan isim ailesiyle haberleşme imkanı yakaladı. İlk veda eden isim Hakan oldu. Son ikiye Okay ve Hikmet kaldı. Kadınlarda iletişim oyununa ilk veda eden isim ise Sabriye oldu. Kadınlarda son ikiye Seda ve Sude kaldı. İletişim ödülünün bu haftaki kazananı Okay ve Sude oldu. Okay, Sabriye ve Bora’nın ismini verdi ancak Bora teklifi reddetti. Yeniden bir seçim yapan Okay, Atakan’ın ismini verdi. Sude ise Melisa ve Seda’yı seçti. 

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN SKORU

Adada 21.bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan Türk takımı, Yunan takımı karşısında 10-5 skorla galip ayrıldı.

 

 

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
 

survivor, survivor 2019, survivor ödül oyunu, survivor dokunulmazlık

Survivor 2019'da 21. bölüm yayınlandı ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı 10-5 skorla kazandı.

SABRİYE SUYA ATLAYAMADI

survivor, survivor 2019, survivor ödül oyunu, survivor dokunulmazlık

Dokunulmazlık oyununda Dimitra ile karşılaşan Sabriye uzun süre suya atlayamadı. Uzun süren ikna sürecinin ardından atlamayı kabul eden Sabriye, parkurda zorlu mücadeleyi kazanarak takımına da bir puan kazandırdı.

BÜŞRA FENALAŞTI

survivor, survivor 2019, survivor ödül oyunu, survivor dokunulmazlık

Survivor Türkiye takımı oyuncusu Büşra, erzak oyunu öncesi yapılan seremoni esnasında fenalaştı. Büşra, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
survivor, survivor 2019, survivor ödül oyunu, survivor dokunulmazlık

Un ve yağdan oluşan erzak oyunu da zorlu geçti. Türkiye takımından son sayıyı Yusuf aldı ve Türkiye, Yunanistan’ı 10’a 9 yendi. Böylece erzak ödül oyununda da kazanan taraf yine Türkiye oldu.

survivor, survivor 2019, survivor ödül oyunu, survivor dokunulmazlık

 

r-003.jpg

 

 

se-001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.