PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sıla Gençoğlu: İdrarımdan kan geldi, böbreklerimi tekmeledi
Sıla Gençoğlu: İdrarımdan kan geldi, böbreklerimi tekmeledi

Sıla Gençoğlu: İdrarımdan kan geldi, böbreklerimi tekmeledi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve Oyuncu Ahmet Kural, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Ahmet Kural ile ayrı oldukları dönemde başka bir ilişkisinin olduğunu söyleyen Sıla, aralarındaki kavganın da bu nedenle çıktığını Ahmet Kural'ın kıskançlık krizine girdiğini ifade etti. Ahmet Kural'ın kendisini bir saat boyunca dövdüğünü söyleyen Sıla, "İdrarımdan kan geldi. Kulaklarıma vurdu ve böbreklerimi tekmeledi" dedi.

A+A-

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu katıldı. Davanın müdahili Daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de tanık olarak duruşmada hazır bulundu. Müdahil kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen bir avukat da duruşmaya geldi.

Sıla: İdrarımdan kan geldi, böbreklerimi tekmeledi

"Olay günü sanığın ailesinin evinde güzel vakit geçirdik. Daha sonra Zekeriyaköy'deki evine gittik orada kurtulamadığım aynı soru geldi. Alkolün etkisiyle bir anda sinir krizi geçirdi. Takribi bir saat sürdü. Kendimi evden kurtarmaya çalıştım. Kötü bir hatıraydı. Küfür etti. Kül tablasını kaldırdı, 'seni öldürürüm gebertirim' dedi. Birkaç kez yere düştüm böbreklerime ve kulaklarıma vurdu. Tekmeledi böbreklerimi. Çıkmak istedim bahçe kapısından içeri sokuldum. Kafama vurdu.Yerlerde sürüklendim. Yaklaşık 1 saat sürdü. Dinlenip dayak yedim. Bir saat boyunca ara ara dayak yedim. İdrarımdan kan geldi."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.