'Türkiye'de Sistem Tartışmaları' başladı

Forum USA, MUSİAD USA ve Amerika Diyanet Merkezi ortaklığında düzenlenen Global Düşünce Söyleşileri'nin konuğu Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kemal Öztürk idi.


Amerika'da 14 yıldır Türk toplumuna haber ulaştıran Forum USA,  'Global Düşünce Söyleşileri'nin ilk ayağını gerçekleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk; Forum USA, MUSIAD USA ve Amerika Diyanet Merkezi'nin ortaklığında 22 Şubat Çarşamba günü Maryland Eyaleti'nde düzenlenen Global Düşünce Söyleşileri'ne konuk oldu. Türkiye'de Sistem Tartışmaları konulu panele yoğun bir katılım gerçekleşti.

Yenikapı Haber/ Zehra Nur Ceylan

Diğer Haberler

Ankara Esenboğa Havalimanı Metro Hattı'nda yapım çalışmaları 2026'da başlayacak
Kırmızı bültenle aranan 20 suçlu Türkiye'ye getirildi
32-33 yılda bir gerçekleşiyor! Üç aylar yeniden başlıyor
TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi son başvuru tarihi ne zaman? Sosyal konut projesi kuraları ne zaman çekilecek?
Zelenskiy, Rusya'nın savaşı uzattığını açıkladı: Halkımıza olabildiğince çok zarar vermek istiyor
Guterres'ten Sudan'daki BM barış gücü tesisine yönelik saldırıya kınama
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
'Anadolu Kandilleri' denilen alimler Anadolu'yu ilimle aydınlatmış, Orta Çağ Anadolu'da bilimsel bir dönem olarak yaşanmıştır.
16. Büyükelçiler Konferansı için geri sayım başladı