Kömürü çalınan engelliye yardım eli

Niğde'de 20 torba kömürü çalınan engelli Karaman'a, hayırseverlerin ve kurumların yardım eli uzandı.



Tren kazasında iki bacağını yitiren, iki çocuk babası engelli Yılmaz Karaman'ın geçen günlerde 20 torba kömürü çalınmıştı. Karaman ailesine, Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür, çeşitli illerde yaşayan vatandaşlar para gönderdi, Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Her şerde bir hayır olduğunu dile getiren Karaman (49), "Bazı şehirlerden yardımlar geliyor. Allah razı olsun kömür, gıda yardımı yaptılar. Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür gönderdi. Faklı illerden de duyarlı vatandaşlarımız var. Belediyemiz de çok yardımcı oldu." dedi.

Evinin penceresinden engelli aracına binen Karaman'ın evinin bahçe kapısını raylı sistemle yenileyen belediye görevlilerinin, engelli aracına rahat binebilmesi için rampa düzeneği de yapacağını belirten Karaman, "Belediyemiz gıda yardımı yaptı. Allah razı olsun Başkanımızdan, evimizin onarımını da yapıyor. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kapı da yapılıyor, pencereden girmeyeceğim artık. Hayata açılan kapım olacak." diye konuştu.

AA

Diğer Haberler

Ankara Esenboğa Havalimanı Metro Hattı'nda yapım çalışmaları 2026'da başlayacak
Kırmızı bültenle aranan 20 suçlu Türkiye'ye getirildi
32-33 yılda bir gerçekleşiyor! Üç aylar yeniden başlıyor
TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi son başvuru tarihi ne zaman? Sosyal konut projesi kuraları ne zaman çekilecek?
Zelenskiy, Rusya'nın savaşı uzattığını açıkladı: Halkımıza olabildiğince çok zarar vermek istiyor
Guterres'ten Sudan'daki BM barış gücü tesisine yönelik saldırıya kınama
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
'Anadolu Kandilleri' denilen alimler Anadolu'yu ilimle aydınlatmış, Orta Çağ Anadolu'da bilimsel bir dönem olarak yaşanmıştır.
16. Büyükelçiler Konferansı için geri sayım başladı