Erdoğan, FETÖ davasına müdahil mi oluyor?

İzmir'de süren FETÖ davasına Cumhurbaşkanı Erdoğan da müdahil olacak.


İzmir'de, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açılan ilk davada 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü'ndeki duruşma salonunda devam edildi. İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesince görülen oturumda, bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile taraf avukatları hazır bulundu.

Kimlik kontrolünün ardından Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile kayıt altına alınan duruşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanlığı avukatlarının dava müdahillik talebine, sanık ve avukatları bir diyeceklerinin olmadığını, takdiri mahkeme heyetine bıraktıklarını ifade etti.

Mahkeme heyeti, talebin değerlendirileceğini belirterek, SEGBİS'teki teknik arızanın giderilmesi için oturuma ara verdi. 

AA

Diğer Haberler

Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'de mezhep kavgası isteyenler var
Bakan Göktaş bildirdi: Mart ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı
Milli Kadın Atıcılık Takımı bronz madalya kazandı
Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatla mücadelede 17 bin firmaya 455 milyon lira ceza kesti
Küresel piyasalarda yeni haftada karışık seyir hakim
Resmi Gazete'de Bugün
SGK hileli boşanmaları takibe aldı! 2024'te yetim maaşı alan 2 bin 404 kişi tespit edildi
Aşırı yemek yeme videolarıyla tanınan Efecan'dan acı haber geldi! Sosyal medyada viral olan mukbang akımı sonu oldu