Ak Parti'ye saldıran terörist öldürüldü

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına lav silahıyla saldırıyı düzenlediği belirlenen terör örgütü DHKP-C üyesi Bilgehan Karpat, Tekirdağ'da ölü olarak ele geçirildi.


İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmada, AK Parti İl Başkanlığına yönelik saldırıyı, İçişleri Bakanlığının aranan teröristler listesindeki "gri liste"de yer alan ve başına 300 bin lira ödül konulan Bilgehan Karpat'ın gerçekleştirdiği belirlendi.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki mesire alanında olduğu tespit edilen teröristin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında polise ateş açtığı belirtilen terörist, ölü olarak ele geçirildi.

AA

Diğer Haberler

Ankara Esenboğa Havalimanı Metro Hattı'nda yapım çalışmaları 2026'da başlayacak
Kırmızı bültenle aranan 20 suçlu Türkiye'ye getirildi
32-33 yılda bir gerçekleşiyor! Üç aylar yeniden başlıyor
TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi son başvuru tarihi ne zaman? Sosyal konut projesi kuraları ne zaman çekilecek?
Zelenskiy, Rusya'nın savaşı uzattığını açıkladı: Halkımıza olabildiğince çok zarar vermek istiyor
Guterres'ten Sudan'daki BM barış gücü tesisine yönelik saldırıya kınama
Resmi Gazete'de Bugün
Gazete manşetlerinde yeni gün...
'Anadolu Kandilleri' denilen alimler Anadolu'yu ilimle aydınlatmış, Orta Çağ Anadolu'da bilimsel bir dönem olarak yaşanmıştır.
16. Büyükelçiler Konferansı için geri sayım başladı