PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2389.553-0.23%
  • DOLAR32.341-0.04%
  • EURO34.830.2%
  • STERLİN40.59-0.1%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Schalke 04 – Galatasaray maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?
Schalke 04 – Galatasaray maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?

Schalke 04 – Galatasaray maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 11 haftasında derbi heyecanı yaşandı. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geldiği maç 2-2 berabere biterken, maç öncesinde ve maç sonrasında yaşanan olaylar damga vurmuştu. Olaylı derbinin ardından Devler Ligi’nde sarı-kırmızılılar 4. hafta maçında Almanya’ya Schalke’ye konuk oluyor. Peki Schalke 04 Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte taraftarların merak ettiği sorunun cevabı…

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında olaylı Derbi’de neler yaşandı?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karışmıştı. Çıkan olayların ardından Galatasaray’da Ndiaye, Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü. Belhanda ise sarı kartla cezalandırıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı. Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı. Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR’da görüntüler incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.

Schalke Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Devler Ligi’nde sarı-kırmızılılar 4. hafta maçında Almanya’ya Schalke’ye konuk oluyor.

6 Kasım Salı günü Schalke 04’ün sahası Veltins Arena’da oynanacak Schalke-Galatasaray maçı saat 23.00’da oynanacak. Bu dev maç Bein Sports ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımı yenikapıhaber.com farkıyla takip edebilirsiniz.

Schalke Galatasaray maçı öncesi D Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray’ın 4 puanı bulunurken, Schalke’nin ise 5 puanı bulunuyor. D Grubu’nda lider Porto’nun 7, sonuncu Lokomotiv Moskova’nın ise puanı bulunmuyor.

İŞTE GALATASARAY’IN SCHALKE MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Muslera, Ömer Bayram, Maicon, Ozan Kabak, Linnes, Donk, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Onyekuru, Sinan Gümüş

SAKATLARIN DURUMU

Galatasaray’da sakatlığı bulunan 4 futbolcu Schalke 04’e karşı sahadaki yerini alamayacak.

Ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ile Fernando Reges’de sakatlıkları bulunduğu için kadroya alınmadı.

Şampiyonlar Ligi’nde Salı gününün diğer maçları…

sampiyonlar-ligi-1.png

6 Kasım 2018 saat 23:00’te başlayacak mücadele öncesi OPTA tarafından hazırlanan maç önü notları şu şekilde:

  • Schalke, Avrupa kupalarında Galatasaray’ı üç maçtır yenemiyor (2B 1M).
  • Galatasaray Avrupa kupalarında Schalke ile deplasmanda karşılaştığı tek maçı kazandı; Şampiyonlar Ligi son 16 turunda sahadan 3-2’lik skor ile ayrılmıştı.
  • Schalke Şampiyonlar Ligi’nde dört maçtır yenilmiyor (2G 2B); bu turnuvada Şubat 2013’ten (7 maç) bu yana yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi (o serinin içinde 1-1’lik Galasaray maçı vardı).
  • Galatasaray Mart 2013’ten bu yana Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda kazanamıyor (2B 10M); son galibiyet Schalke karşısındaydı (2-3).
  • Schalke Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son altı maçın birini kazanabildi (2B 3M); tek galibiyet Sporting karşısındaydı (4-3; Ekim 2014).
  • Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde depasmanda oynadığı son 24 maçın tamamında en az bir gol yedi; en son Eylül 2002’de deplasmanda oynadıkları bir Şampiyonlar Ligi maçında gol yemediler (2-0 v Lokomotiv Moskova).
  • Schalke’nin Şampiyonlar Ligi’nde evinde attığı son 13 golün 12’si ikinci yarılarda geldi.
  • Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerin en büyük bölümünü ceza sahası dışından bulan takım Galatasaray (%67 – 2/3).
  • Schalke’nin bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde attığı iki golde de Weston McKennie’nin katkısı bulunuyor (bir gol ve bir asist).
  • Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda gol atmayı başaran son isim Lukas Podolski (Kasım 2015 v Benfica).
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.