PİYASALAR

  • BIST 1009770.170.49%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rodallega'dan flaş Falcao açıklaması! "Falcao ile konuştum..."
Rodallega'dan flaş Falcao açıklaması! "Falcao ile konuştum..."

Rodallega'dan flaş Falcao açıklaması! "Falcao ile konuştum..."

Trabzonspor'dan Denizlispor'a transfer olan yıldız futbolcu Hugo Rodallega, Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'ı yendikleri maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldız isim Falcao ile görüştüğünü söyleyen Rodallega; "Bana Türkiye'yi sordu. Ben de ona buradaki yaşantımı anlattım. Gelirse kısa sürede adapte olur" ifadelerini kullandı.

A+A-

Radamel Falcao'nun Türkiye ile ilgili görüşlerini sormak için kendisini aradığını söyleyen Rodallega; "Falcao ile konuştum çünkü çok iyi arkadaşız. Bana Türkiye'yi sordu. Ben de ona buradaki yaşantımı anlattım. Gelirse kısa sürede adapte olur. Türkiye'ye bir Kolombiyalı futbolcunun daha gelmesini isterim, bunu Falcao'ya da söyledim. Gelip gelmeyeceğini bilemem , baskı da yapamam. Çünkü bir ailesi var, onlarla konuşup karar verecektir. Gelirse çok önemli bir transfer olur"diye konuştu.

"MAÇA ÇOK İYİ ÇALIŞTIK"

Galatasaray galibiyetini de değerlendiren deneyimli golcü; "Hafta boyunca Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu, ne kadar pas yaptığını bilerek idmanlarda çok iyi hazırlandık. Golleri bulduk, şanslıydık, güzel goller oldu. İyi ki böyle bitti ve kazandık." sözlerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.