PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. PUBG oyununda tanışıp kaçmışlardı! Bakın neler söylediler
PUBG oyununda tanışıp kaçmışlardı! Bakın neler söylediler

PUBG oyununda tanışıp kaçmışlardı! Bakın neler söylediler

İnternet oyunu PUBG oynarken tanıştığı H.Y.'nin (23) Osmaniye'deki evinde bulunan Ayşe Daşgın (22) ile kardeşi Reyhan Keçiş (18) ailelerine geri döndü. Geri dönen kardeşler, "Kandırıldık, ailemize tekrar kavuştuğumuz için çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.

A+A-

8 Eylül'de Kütahya'da not bırakarak evlerinden ayrılan 4 yıllık evli Ayşen Daşgın ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş'in bulunması için polis ekiplerince araştırma yapıldı. İki kız kardeş, 11 Eylül'de polise gelen bir ihbar üzerine son günlerin popüler oyunu PUBG oynarken tanıştığı Osmaniyeli H.Y.'nin annesinin evinde ortaya çıktı.

Kızlarının polis tarafından bulunduğu öğrenen aileleri de Kütahya'dan yola çıkarak Osmaniye'ye gitti. Kızların annesi Hamiyet Kaba (41) ilk önce oteldeki kızı Ayşe Daşgın ile buluştu ardından da Reyhan Keçiş ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nden kızını teslim aldı.

"Kandırıldık"

Reyhan Keçiş, H.Y. ile PUBG oynarken tanıştığını belirten "Kandırıldım ve çok pişmanım. Tekrar aileme dönüyorum" açıklamasında bulundu. Kardeşini yalnız bırakmamak için geldiğini açıklayan Ayşen Daşgın ise, "Pişmanız ve ailemize tekrar kavuştuk çok mutluyuz" dedi. Kızlar yakınları aracılığıyla Kütahya'ya döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.