PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Patrick Ogunsoto kimdir? Survivor Patrick hakkında merak edilenler!
Patrick Ogunsoto kimdir? Survivor Patrick hakkında merak edilenler!

Patrick Ogunsoto kimdir? Survivor Patrick hakkında merak edilenler!

Survivor 2019'da Yunan takımına Patrick Ogunsoto'nun dahil olacağı açıklandı. Survivor Yunanistan takımına katılan futbolcu olan Patrick Ogunsoto hangi takımda oynuyor? Patrick Ogunsoto hakkında detaylı bilgileri haberimizde

A+A-

Survivor Yunanistan Takımına Katılan Futbolcu Yarışmacı Patrick Ogunsoto kimdir?

PATRİCK AGUNSOTO KİMDİR?

Patrick Ogunsoto, 1983 yılında Nijerya'nın Lagos kentinde dünyaya geldi. Futbola 2000 yılında ülkesinde başladıktan sonra Yunanistan'ın Paniliakos takımına bedelsiz olarak transfer oldu. 19 yıllık futbol kariyerinde 2 kez takımsız kaldı. 1 dönem Belçika'da Westerlo ekibinde, bir dönem Bulgaristan'da Lokomotif Plovdiv takımında forma giydi. 35 yaşında olan Patrick Ogunsoto, Survivor Yunan takımına büyük katkı sağlayacağı söyleniyor. Herkes şimdi Patrick Ogunsoto'nun Survivor'da nasıl bir performans göstereceğini merak ediyor.

Doğum Tarihi : 19 Nisan 1983

Doğum Yeri : Nijerya

Boy : 179 cm

 

Adaya veda eden isim belli oldu! Survivor’da kim elendi, kim gitti?

Adaya veda eden isim belli oldu! Survivor’da kim elendi, kim gitti?

 

Survivor’da Yunan takımından erkek adaylar elenmek üzere belirlendi. Hem takımla geçinemeyen hem de oyun kazanamayan Tony, sakat olduğu için oyun oynamayana Spyros ve düşük performans sergileyen Simon aday oldu. Yunan sunucu Sakis SMS oylaması sonucun elenen ismi açıkladı. Survivor’da elenen isim SİMOS oldu.

ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?

Sakis: Bugün Yunan takımından bir erkek ayrılacak. Yeni bir yarışmacı katılacak. Tanıdığınız bir kişi olacak. Yunan takımına yeni katılacak olan yarışmacı Patrick Ogunsoto.

Tony: Sakis sen bana gerginlik yarattığımız söyledin ben de kendi köşeme çekildim. Ortam gerilmesin diye uzaklaştım.

Ria: Uzaklaşman çözüm değil.

Spyros: Kaybetmemizin birçok sebebi var, sadece gerginli değil. Gerginlik benche yansıyınca kaybediyoruz.

Hikmet: Performans olarak Simos’un daha güçlü olduğunu görüyoruz. Ama Tony totemi atamayacak kadar güçsüz. Tony giderse daha iyi oluyor, ayakta duracak hali yok. Bence Tony’nin gitmesi daha iyi olur. Yunan takımında bir kişi var sorun yaşadığım o kişi gidene kadar Yunan takımı ile konuşmayacağım. Panagiotis anlatabilir.

SMS OYLAMASI SONUCU ELENEN İSİM:  SİMOS

ELEME ADAYLARI NASIL BELİRLENDİ?

Survivor son bölümde, iki dokunulmazlığı da kaybeden Yunanistan takımı ada konseyinde oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda adı en fazla yazılan isim olan Tony ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Vasilis Vasilikos ise Spyros’un adını, Afroditi ise Simos’un adını söyledi. Böylece Tony, Spyros ve Simos bu hafta Yunan takımında elemeye kalan isimler oldu. Yunanistan’da yapılan sms oylamasının sonucuna göre bu üç yarışması arasında en az oyu alan isim Survivor’a veda edecek. Survivor 2019’da kimin eleneceği ise Salı akşamı ekrana gelen bölümde belli olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.