PİYASALAR

  • BIST 10010851.78-0.19%
  • ALTIN2506.4530%
  • DOLAR32.6580%
  • EURO35.3240%
  • STERLİN41.7420%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özgür Özel açıkladı! CHP Suriye'ye gidiyor
Özgür Özel açıkladı! CHP Suriye'ye gidiyor

Özgür Özel açıkladı! CHP Suriye'ye gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Esad ile temaslarımız oldu. Temmuz ayı içerisinde Lübnan üzerinden gideceğim. Türkiye ile Esad'ın masaya oturup bu sorunu çözeceğiz" dedi.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral hakkında açıklama yayımladı. TFF'den yapılan açıklamada, milli oyuncuyu Merih Demiral'ın ceza aldığı iddiaları yalanlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklaması şu şekilde;

"Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır."

NELER YAŞANMIŞTI?

A Milli Takım'ımızın oyuncusu Merih Demiral, EURO 2024'te oynanan Avusturya maçında attığı gol sonrası, yaptığı gol sevinciyle gündem olmuştu. UEFA, milli futbolcunun bu gol sevinciyle alakalı bir soruşturma başlattı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, "Avusturya ile Türkiye arasında, 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçında, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır." denildi.

Merih Demiral maçtan sonra sevinci hakkında yaptığı açıklamada, "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum!" sözlerini sarf etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.