PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Neden 'The S Hotel'de kalmalısınız? İşte cevabı...
Neden 'The S Hotel'de kalmalısınız? İşte cevabı...

Neden 'The S Hotel'de kalmalısınız? İşte cevabı...

The S Hotel İzmir Çeşme Alaçatıda bulunmaktadır. Alaçatı’ya hepimiz bayılıyoruz. Evlerinin renkleri dokusu ise biz yerlilerini etkilemeyi başarıyor. Sadece yerli değil yabancı turistleri de her yıl kendisine çekiyor.

A+A-

Alaçatı, İzmir’in en çok tercih edilen tatil beldesidir. İzmir’den bir saat uzaklıktadır. Bu bir saat gözünüzü korkutmasın bir saatlik yolu gittiğinize değecektir. Alaçatının denizi muazzam güzelliktedir.

http://www.theshotelalacati.com/assets/images/gallery/big/image-4.jpg

Fakat oldukça rüzgârlıdır, ama üzülmeyin bunu lehinize çevirebilirsiniz. Alaçatı rüzgâr sörfü yarışmalarının yapıldığı, gelenlerin rüzgâr sörfü deneyimi yaşamadan gitmeyenlerin tatil beldesidir. Her yıl düzenlenen rüzgâr sörfü yarışları Alaçatı’ya renk getirmekte ve yerli yabancı turistleri davet etmektedir.

Alaçatı gece hayatı da oldukça renkli geçmektedir. Her geçtiğiniz sokakta mutlaka restoranlar, balık rakı mezeleri bulunur. İstediğiniz her balığı tercih edebilir, dilediğiniz içkinizi yudumlayabilirsiniz. Alaçatı’da insanlar geceleri uyumazlar, sabahlara kadar açık olan kafeler,  barlarda eğlenip zaman geçirebilirsiniz.  Alaçatı’da günü birlik değil en az 3-4 gün kalarak beldeyi tamamen gezmenizi öneririz. Alaçatı’da kalabileceğiniz çok fazla otel, butik otel bulunmaktadır.

'The S Hotel'

Bunların arasında bulunan The S Hotel Alaçatı’nın ilk uluslar arası otelidir. The S Hotel Choice Hotels International markasının en üst segmenti olan Ascend Hotel Collection’a üyedir. Bu markanın dünyada birden çok ülkede otelleri vardır. Bu markaya sahip otelde kalmanın lüksü ve hazzı başka olacaktır. Otelin size sunduğu fırsatlar sınırsızdır. The S Hotel’in oda konseptine hayran kalmamak elde değil. Standart oda ve suit şeklinde iki çeşit odaları vardır. Standart oda bile oldukça etkileyici dizayn edilmiş, kullanılan parçalar özenle seçilmiş. Her şey kalan misafirlerin beğenisi için tasarlanmış. The S Hotel’ de her otelde bulunmayan ınfınıty pool da bulunmaktadır. Infınıty pool da bir yandan kokteylinizi yudumlarken diğer yandan maviliğin sonsuzluğuna dalabilirsiniz. The S Hotel’de geçirdiğiniz zamanları unutmak istemeyecek her yıl geri gelmek isteyeceksiniz. Güler yüzlü personel ve takımla her daim otelimizi sizin için daha etkileyici yapmak için çaba gösteriyoruz. The S Hotel’e geldiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Detaylı bilgi için tıklayınız; http://www.theshotelalacati.com/

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.