PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Murat Kurum trafik sorunu çözümü için müjdeyi verdi: "Vasıta trafiğini şehrin kuzeyine alacağız"
Murat Kurum trafik sorunu çözümü için müjdeyi verdi: "Vasıta trafiğini şehrin kuzeyine alacağız"

Murat Kurum trafik sorunu çözümü için müjdeyi verdi: "Vasıta trafiğini şehrin kuzeyine alacağız"

Kurum, "1 Nisan itibarıyla sektörümüzün tüm dinamikleriyle bir araya gelip sorunları teker teker aşacak, yatırımları yapacağız. Bu yatırımlarla birlikte İstanbul'un içindeki o gereksiz yükü şehrin çeperlerine atacağız. Oluşturacağımız lojistik köylerimizle birlikte yine şehrin içinde yaklaşık yüzde 25 olan ağır vasıta trafiğini şehrin kuzeyine alacağız" dedi.

A+A-

AK Parti İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Murat Kurum Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği'nin (MARMAS) düzenlediği iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda Kurum'a Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, milletvekilleri, MARMAS Başkanı Hüseyin Aydın ve dernek üyeleri eşlik etti. İftar programında Murat Kurum, bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından Murat Kurum vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

"İSTANBUL'UN İÇİNDEKİ O GEREKSİZ YÜKÜ ŞEHRİN ÇEPERLERİNE ATACAĞIZ"

İftar programında konuşan Murat Kurum, "Bugün burada ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflarımızın, temsilcisi olan Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneğimizin (MARMAS) üyeleriyle, esnaf kardeşlerimizle bir aradayız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ben siz değerli, MARMAS üyeleriyle birlikte olduğum için büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ve buradaki her bir kardeşime hayırlı, bereketli, bol kazançlı rızıklar diliyorum. Rabbim bu mübarek günde tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz duaları kabul etsin. Bakanlığım döneminde bize esnafımızla, vatandaşımızla ilgili ne talep gelse, biz o talebi gidermenin gayretiyle çalıştık. Esnaflarımız daha iyi iş yapsın, vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın ve şehirlerimiz de bu manada alt yapısıyla, üst yapısıyla geleceğe hazır bir şekilde bu hizmetleri yapsın düsturuyla 81 ilimize hizmet etmiş bir kardeşinizim. Bugün ülkemizde ikinci el otomobil satışından rızkını kazanan, evine helal lokma götürmek için çalışan on binlerce esnafımızla da bu süreçte bir araya geldik. Sadece İstanbul'da bile, 5 bini Anadolu yakasında olmak üzere 11 bini yine Avrupa Yakası'nda olmak üzere ikinci el oto alım satımı yapan esnaf kardeşlerimiz var. Aileleriyle birlikte düşündüğümüzde, sayıları yüz binlere ulaşan insanımız buradan evine ekmek götürüyor. Az önce bir kardeşimiz 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden atıldığında buradaki galerici esnaflarımızla birlikte evine ekmeğini götürdüğünü söyledi. Burada çalıştığını ve ürettiğini söyledi. Ben esnaf kardeşlerimizin yıllarca çözülemeyen pek çok sorunu olduğunun elbette farkındayım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.