PİYASALAR

  • BIST 10010247.750%
  • ALTIN2395.1620.06%
  • DOLAR32.270.19%
  • EURO34.6230.64%
  • STERLİN40.2130.86%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı: Geliyorum diyenler pek gelemiyor ama
Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı: Geliyorum diyenler pek gelemiyor ama

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı: Geliyorum diyenler pek gelemiyor ama

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim döneminde kullandığı 'Ben Kemal, geliyorum' sloganını tiye aldı. İnce yaptığı telefon görüşmesinde 'geliyorum' diyen vatandaşa, 'Geliyorum diyor, geliyorum diyenler pek gelemiyor ama...' diyerek cevap vermesi çevredekileri güldürdü.

A+A-

Seçimi kazanmak adına önüne gelen her partiye vaatler verip koalisyon masası kuran, sonunda da mağlup olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyada alay konusu oldu. Muharrem İnce, koalisyon masasına güvenerek seçim döneminde iddialı söylemlerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun, "Ben Kemal, geliyorum" sloganına göndermede bulundu.

Bay Kemal'e gönderme olarak yorumlandı

Sosyal medyada gündem olan bir videoda İnce, telefonla yaptığı görüşmede "geliyorum" diyen vatandaşa, "Geliyorum diyor, geliyorum diyenler pek gelemiyor ama..." şeklinde cevap verdi. Söz konusu videodaki diyalog, sosyal medya kullanıcıları tarafından Kılıçdaroğlu'nun, "Ben Kemal, geliyorum" sloganına göndermede olarak yorumlandı.

CHP'de değişim çığırtkanlığı

Seçimlerde alınan hezimet sonrası CHP'de yükselen istifa ve değişim çağrılarını duymazdan gelen Kılıçdaroğlu, koltuğunu korumak için partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu kendi kişisel tercihleri doğrultusunda yeniden dizayn etti.

Kaynak:Yenişafak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.