PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2387.588-0.11%
  • DOLAR32.237-0.24%
  • EURO34.705-0.15%
  • STERLİN40.468-0.45%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Metin: Allah'ın evine yapılan bu terbiyesizliği kınıyoruz
Metin: Allah'ın evine yapılan bu terbiyesizliği kınıyoruz

Metin: Allah'ın evine yapılan bu terbiyesizliği kınıyoruz

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 nolu şube başkanı Şenol Metin LGBT’lilerin Kabe’mize yaptıkları terbiyesizliği eleştirerek '' Nefret, ayrımcılık suçunun failleri hakkında suç duyurusunda bulunuyor ve savcılarımızı göreve davet ediyoruz.'' dedi.

A+A-

METİN Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımızın Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması sonrasında ‘Boğaziçinden Gezi çıkartabilir miyiz?’ diyen provakatörlerin arasındaki LGBT’lilerin Kabe’mize yaptıkları terbiyesizliği #KABEKUTSALIMIZDIR hastagı ile sosyal medya üzerinden protesto eden Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri içerisinde 15000 Boğaziçi Üniversitesi mezununun da yer aldığı bir Facebook grup üzerinden listelenerek isim isim fişlenmektedir. Fişlenen öğrencilerin isimleri iftiralarla birlikte üniversite akademisyenleri ile paylaşılmakta, öğrencilerin okuldan atılması, disiplin cezası alması, yurtdışı lisansüstü eğitim için zorunluluk olan akademik referansların engellenmesi gibi eğitim hayatlarını etkileyecek çeşitli yaptırımlar uygulanması istenmektedir. Fişlenen öğrenciler ders içeriği paylaşmak için kurulan sosyal medya gruplarından dahi atılarak, tecrite tabi tutulmakta,  çeşitli hakaret ve iftiralarla sosyal linç uygulanmaktadır.

28 Şubatın Batı Çalışma Grubu özentisi sözde demokrat özde faşist kafalar;

Yaptığınız listeyi, istediğiniz yere istediğiniz şekilde ulaştırabilirsiniz, korkmuyoruz. Maskeniz düştü, demokratik olma, özgürlükçü olma Sizin için sadece maskeden ibaret olduğunu defaatle test ettik ve yine kaybettiniz.

‘Kabe Kutsalımızdır’ diyor, Allah'ın evine yapılan bu terbiyesizliği kınıyoruz. Halkımızı öğrencilerimize destek olmaya,

Nefret, ayrımcılık suçunun failleri hakkında suç duyurusunda bulunuyor ve savcılarımızı göreve davet ediyoruz.

Şenol METİN

Eğitimciler Birliği Sendikası

Konya Üniversiteler Şube Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.