PİYASALAR

  • BIST 10011065.773.04%
  • ALTIN2501.684-0.43%
  • DOLAR32.191-0.05%
  • EURO35.0160.04%
  • STERLİN40.9630.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meteoroloji’den Hava Durumu ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi
Meteoroloji’den Hava Durumu ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Meteoroloji’den Hava Durumu ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Havalarını ısınması ile Nisan aynın ortalarında bulunduğumuz şu günlerde vatandaş kısa kollu gömlek, t shirt kullanımına başladı bile. Sokakta vatandaşlara yöneltilen sorularda halkın bir çoğunun kışlıkları yavaş yavaş kaldırdığı görülüyor. Ancak Nisan ayına nazaran sıcaklığın mevsim normallerinin altında göründüğü şu günlerde meteorolojiden gelen açıklama ile görünen o ki kışlıklar yeniden çıkacak. İl il vatandaşların hava durumunu dikkate alarak araç trafiğine çıkması ve tedbir alması gerekece

A+A-

Meteoroloji’den Hava Durumu ve Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika hava durumu uyarıları açıklandı. Nisan ayının ortalarında bulunduğumuz şu günlerde hava sıcaklıkları bir önce ki aya göre sevindirici olsa da mevsim normallerinin altında seyrediyor. Başta İstanbul olmak üzere hemen hemen tüm illerde yağışlar etkisini gösterecekken, birçok ilde kar yağışı görüleceği söylendi. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük yurt geneli hava durumu beklentisi şu yönde..

Yurt geneli hava sıcaklıklarının şu günlerde azalması ile beraberinde vatandaşlar kar mı geliyor soruları sormaya başladı. Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yurt geneli hava durumu açıklamalarında bir çok ilde yağış görünürken bazı illerde kar yağışı bekleniyor. Son dakika uyarılarının gelmeye devam ettiği Meteoroloji yaptığı açıklamalar ile vatandaşların tedbir alması gerektiği görünüyor. Mart sonrası havaların ısınması ile vatandaşları güldüren bu durum hem evlerde doğalgaz kullanımını hem de kaban, mont, pardesü, şapka, atkıları yavaş yavaş kaldırmaya başladı. Vatandaş kışlıkları kaldırayım yazlıklara geçeyim derken yapılan son dakika haberi ile yurdun genel bir bölümünde sağanak yağış görüleceği duyuruldu. Ayrıca sıcaklıkların giderek azalacağını belirten meteoroloji, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok ilde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini söyledi.

meteoroloji.jpg

Vatandaş kışlıkları kaldırdı

Havalarını ısınması ile Nisan aynın ortalarında bulunduğumuz şu günlerde vatandaş kısa kollu gömlek, t shirt kullanımına başladı bile. Sokakta vatandaşlara yöneltilen sorularda halkın bir çoğunun kışlıkları yavaş yavaş kaldırdığı görülüyor. Ancak Nisan ayına nazaran sıcaklığın mevsim normallerinin altında göründüğü şu günlerde meteorolojiden gelen açıklama ile görünen o ki kışlıklar yeniden çıkacak. İl il vatandaşların hava durumunu dikkate alarak araç trafiğine çıkması ve tedbir alması gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.