PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Merve Dizdar Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini ağzından kaçırdı
Merve Dizdar Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini ağzından kaçırdı

Merve Dizdar Ezgi Mola'nın bebeğinin ismini ağzından kaçırdı

Merve Dizdar dün akşam gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın dünyaya gelecek olan bebeğine vereceği ismi yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

A+A-

Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi romanının 'Çöp Apartman' bölümünde uyarlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizi ile uzun bir aranın ardından ekranlara dönen oyuncuEzgi Mola, obsesif davranışları olan 'Safiye' karakteri ile hayran kitlesini artırmıştı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda apar topar evlenerek herkesi şaşırtmıştı.

Aile arasında düzenlenen nikaha 14 davetlinin katıldığı, Ezgi Mola’nın şahidinin Enis Arıkan, Mustafa Aksakallı’nın ise Sinan Engin ve Oğulcan Engin olduğu öğrenilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden Ezgi Mola hamile olduğunun müjdesini vermişti.

Ezgi Mola şu ifadeleri kullanmıştı, "Daha çok yeni. İsim düşünmedik. Sağlıkla gelsin duamız bu. Mustafa çok mutlu oldu. Ailemiz biliyordu. Arkadaşlarımız da muhtemelen sizden duyacaklar.

Daha sonra ise ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyetini duyurmak için yakın arkadaşı olan oyuncu Enis Arıkan sürpriz bir parti düzenledi. Çiftin dostları, ''Jr. Mustafa geliyor'' paylaşımları yaptı. Bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu belli oldu.

Bir süredir ünlü oyuncunun hayranları Ezgi Mola’nın bebeğine vereceği ismi merak ediyordu.

Merve Dizdar, dün akşam Afife Tiyatro Ödülleri'ne katıldı. Tören öncesi basın mensuplarıyla konuşan Dizdar, hamilelik heyecanı yaşayan yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın bebeğine Can adını vereceklerini söyledi.

Teyze olacağı için yaşadığı mutluluktan bahseden Merve Dizdar, "Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım.

Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı.

Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.