PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Memurlar 100’den fazla taleple masaya oturacak
Memurlar 100’den fazla taleple masaya oturacak

Memurlar 100’den fazla taleple masaya oturacak

Genel Başkan Yazgan: Kamu Görevlilerimizin Haklarını Toplu Sözleşmede Sonuna Kadar Savunacağız

A+A-

Genel Başkan Yazgan: Kamu Görevlilerimizin Haklarını Toplu Sözleşmede Sonuna Kadar Savunacağız

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Büro Memur-Sen Balıkesir Şubesinin Genel Kuruluna katıldı, ildeki kurumları ziyaret etti ve genel kurullarını yapan şubeler ile bir araya geldi. Balıkesir Şubesinin Genel Kurulunda konuşan Genel Başkanı Yazgan “Toplu sözleşme masasına 100’den fazla taleple oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız.” dedi.

GENEL KURUL YAPILDI

Büro Memur-Sen Balıkesir Şubesini Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yüksel, Halil Küçükdevlet ve Abdullah Koyuncu ile delegasyon katıldı.

YENİ KAZANIMLARA İMZA ATACAĞIZ

Genel kurulda konuşan Genel Başkan Yusuf Yazgan, kamu görevlilerinin haklı tercihi olan Büro Memur-Sen’in Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda 10 yıldır Genel Yetkili Sendika unvanını koruduğunu söyledi. Ağustos ayında 6’ıncı Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin başlayacağına dikkat çeken Genel Başkan Yazgan, “Sendika olarak son bir yıldır şube ve teşkilatlarımızla düzenlediğimiz çalıştaylarla, sendika genel merkezimizin mevzuat birimleriyle ve yaptığımız gezilerle üyelerimizin sorunlarını tek tek dinleyerek toplu sözleşme masasına donanımlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Ortak akıl yürütüyor, istişareye önem veriyoruz.

100'DEN FAZLA TALEPLE MASAYA OTURACAĞIZ

Hizmet kolumuzda yer alan kurumlarda çalışan kamu görevlilerimizin hakları olan 100’den fazla taleple toplu sözleşme masasına oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını savunmak ve müreffeh bir çalışma ortamı sağlamak için onurlu mücadelemiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Genel Kurul sonrası yeniden seçilerek güven tazeleyen Büro Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Gür ve şube yöneticilerini tebrik eden Başkan Yazgan, görevlerinde başarılar diledi.

YAZGAN’DAN KURUMLARA ZİYARET

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, genel kurulun ardından Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yüksel, Halil Küçükdevlet, Abdullah Koyuncu ve Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Gür ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Balıkesir İl Müdürü Sıddık Polat ve Türkiye İş Kurumu Balıkesir İl Müdürü Nazım Balcı’yı ziyaret etti. Genel Başkan Yazgan, görüşmelerde kurumlardaki kamu görevlilerinin sorun ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YAZGAN, KOCAELİ ŞUBELERİYLE BULUŞTU

Genel Başkan Yusuf Yazgan ve Genel Başkan Yardımcıları, Balıkesir’in ardından Kocaeli’ne geçti. Başkan Yusuf Yazgan yapılan genel kurulda yeniden Kocaeli 3 Nolu Şube Başkanı seçilen Fırat Güler ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi. Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Türk, Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Figen Karadağlı ve şube yönetimleri ile de bir araya gelen Yusuf Yazgan, kamu görevlilerinin talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

TALEPLERİN KARŞILANMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Genel Başkan Yazgan’ın bir sonraki durağı ise Sakarya oldu. Sakarya Şube Başkanı Yunus Emre Yüzçeler ve yönetimi ile toplantı düzenleyen Yazgan, toplu sözleşme süreci öncesi ildeki kamu görevlilerinin talepleri hakkında bilgi aldı. Kamu görevlilerinin taleplerini not alan Yazgan, taleplerin karşılanması için var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.