PİYASALAR

  • BIST 10010851.78-0.19%
  • ALTIN2501.5191.48%
  • DOLAR32.6490.33%
  • EURO35.3460.16%
  • STERLİN41.7830.34%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Memur-Sen'den zam tepkisi!
Memur-Sen'den zam tepkisi!

Memur-Sen'den zam tepkisi!

TÜİK tarafından haziran ayı enflasyonunun açıklanmasının ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Genel Başkan Yalçın, kamu emeklilerine yapılmayan seyyanen artışın, görev ile emekli aylıkları arasındaki uçurumu büyüttüğünü vurguladı.

A+A-

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu görevlisi emeklilerine yapılmayan seyyanen artışın, görevli ile emekli aylıkları arasındaki uçurumu büyüttüğünü, gelir kayıplarının artarak devam ettiğini belirtti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜİK tarafından açıklanan haziran ayı enflasyon verilerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"AYAKTA KALMAK İÇİN MÜCADELE ETTİLER"

Yalçın, "Maaş ve ücret artışları, yüksek enflasyona yenildi ve 6 aylık dönemin son 3 ayı kamu görevlileri cebinden, birikiminden ve kazancından harcayarak ayakta kalmak için mücadele etti." dedi.

ÇÖZÜLMESİ GEREKEN KONULAR...

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, kamu emeklilerine yapılmayan seyyanen artışın, görev ile emekli aylıkları arasındaki uçurumu büyüttüğünü ifade etti.

Ali Yalçın, 2024 Temmuz maaş/ücret artışlarına ilave olarak acilen ve sosyal maliyet üretilmesine fırsat verilmeden çözülmesi gereken konular olduğunun da altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.