PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Liverpool Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ezici üstünlük
Liverpool Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ezici üstünlük

Liverpool Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ezici üstünlük

Liverpool Bayern Münih maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu mücadelesi devam ediyor.İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

A+A-

LİVERPOOL BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Liverpool, Anfield Stadyumunda Bayern Münih'i konuk edecek. 19 Ocak Salı günü oynanacak olan bu mücadele, Beinsports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Liverpool Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ezici üstünlük

MAÇ ÖNCESİ BAZI İSTATİSTİKLER

Liverpool ile Bayern Münih arasındaki tek Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi eşleşmesi, 1980/81 sezonu yarı finalinde gerçekleşirken; turu atlayan taraf Liverpool oldu (iç shada 0-0 & deplasmanda 1-1).

Bayern Münih, Liverpool deplasmanında çıktığı üç maçta da gol sevinci yaşayamadı.

İç sahada oynadığı son 19 Avrupa maçını kaybetmeyen Liverpool (14G 5B), son yenilgisini Ekim 2014'te Real Madrid'den aldı (0-3). Bu, İngiliz ekibinin Eylül 1974-Aralık 1991 arasındaki 40 maçlık süreçten bu yana en uzun yenilmezlik serisi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında yenilgi yüzü görmeyen beş takımdan biri olan Bayern Münih (Ajax, Barcelona, Lyon ve Porto ile birlikte), son dokuz sezonun yedisinde yarı final oynamayı başardı.

Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında çıktığı son sekiz maçı kaybetmeyen Bayern Münih (6G 2B), son yenilgisini Eylül 2017'de PSG'den aldı (0-3). Bayern'in dış sahada daha uzun sadece bir yenilmezlik serisi var (Ekim 2012-Nisan 2014 arasında 10 maç).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında en fazla net gol pozisyonuna giren takım Bayern Münih (21).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında duran toptan en fazla gol bulan takım olan Bayern Münih (8), bu gollerin beşini korner organizasyonlarıyla attı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla net gol pozisyonu kaçıran oyuncu olan Sadio Mane (6), geçen sezon grup aşamasından sonraki yedi eleme maçında yedi gol kaydetmişti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu olan (8) ve üst üste dört maçtır rakip fileleri havalandıran Bayern Münih forveti Robert Lewandowski, bu turnuvada aynı sezonda beş maçlık seri yakalayamadı.

Bayern Münih kadrosunda yer alan dört oyuncu, Şampiyonlar Ligi kariyerlerindeki 50. maça çıkmaya hazırlanıyor (Thiago Alcantara, Mats Hummels, Javi Martinez ve James Rodriguez).

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.