PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kurtulmuş: "2023'te Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yolumuza devam edeceğiz"
Kurtulmuş: "2023'te Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yolumuza devam edeceğiz"

Kurtulmuş: "2023'te Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yolumuza devam edeceğiz"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Pendik'te sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle (STK) istişare toplantısında bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada; "2023'te Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

A+A-

Numan Kurtulmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kurtulmuş açıklamasında; 2023'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Türkiye Cumhurbaşkanı yaparak yolumuza devam edeceğiz. Gücümüzü daha fazla artıracağız. Türkiye'ye faydası olmayan tartışmalarla vakit kaybettirmek yerine, ortak hedefler çerçevesinde bir sembol olarak koyduğumuz 2023'ü, 2053'ü ve 2071'i gerçekleştirerek bu bölgede Türkiye'yi çok daha güçlü bir hale getireceğiz. Allah'ın izniyle Türkiye her alanda kendi kendine yeterli bir ülke değil, aynı zamanda her alanda küresel ölçekte rekabet edebilen bir ülke olacak" dedi. 

"Zor zamanları çok kısa süre içinde aşacağız"

Son dönemde pandemi ve küresel ekonomik gelişmeler dolayısıyla Türkiye'nin de etkisinde kaldığı, yaşadığı zor zamanları çok kısa süre içinde aşacağız diyen Kurtulmuş; "Büyük milletlerin büyük hedeflerinin olduğunu, 84 milyonun hep beraber ortak hedeflere doğru yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye, helikopter, tank motorunu, kendi uçak motorunu yapabilecek adımları atmaya başladığının altını çizen Kurtulmuş; "Milletimizin verdiği yetkiyle, oyla bu alanlarda adımlarımızı atıyoruz. En büyük gücümüzün Türkiye'nin demokrasisi olduğunun farkındayız. En büyük gücümüzün milletimizin iradesi olduğunun farkındayız. Sadece neye karşı olduğumuzu, neyin olmaması gerektiğini değil, neyi istediğimizi ve neyi yapmamız gerektiğini biliyor, bunu da milletimizle paylaşıyoruz. İnşallah bu zor zamanları da geride bırakarak çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.