PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Köy Çocukları İçin Seferber Oldular
Köy Çocukları İçin Seferber Oldular

Köy Çocukları İçin Seferber Oldular

Iğdır'da bir araya gelen üniversiteli gençler, gönüllü projeye destek veren kuaförler eşliğinde köy okullarındaki erkek ve kız çocuklarının saç bakımlarını yaparak, kırtasiye malzemesi eksiklerini gideriyor.

A+A-

Iğdır Gençlik Merkezi Müdürlüğünce hayata geçirilen "Tıraşsız Köy Çocuğu Kalmasın" projesi kapsamında bir araya gelen üniversite öğrencileri, köy okullarını gezerek öğrencilerle buluşuyor. Gönüllü projeye katılan kuaförler eşliğinde erkek çocuklarının saç tıraşını, kız çocuklarına da saç bakımını yapan gençler, gittikleri köylerde okulların kırtasiye malzemesi eksiklerini de gideriyor. Gençlik lideri Nedim Akkuş, merkez olarak sürekli köy çocuklarına yönelik projeler geliştirdiklerini ve köy köy gezerek çocuklara ulaştıklarını söyledi.

Köy çocuklarına yönelik projelerini sürdüreceklerini anlatan Akkuş, "Projemize ilk etapta Karaçomak köyünde başladık, haftada bir, iki haftada bir köy köy dolaşarak bu projeyi sürdüreceğiz. Özellikle şehir merkezine uzak, ulaşımı zor olan köylere öncelik vermek istiyoruz. Okul süresi boyunca tıraşsız köy çocuğu kalmayana kadar devam edeceğiz." diye konuştu.koycocuklarinatras.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.