PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kayıp sanıp aradılar balkonun altında uyurken bulundu
Kayıp sanıp aradılar balkonun altında uyurken bulundu

Kayıp sanıp aradılar balkonun altında uyurken bulundu

Olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Tek başına yaşadığı söylenen yaşlı kadına akrabaları ve komşuları ulaşamayınca endişelenerek polise haber verildi. Kayıp aramalarının başlatılmasının ardından talihsiz kadın bir evin balkonunun altından uyurken bulundu.

A+A-

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde görgü tanıklarının ifadeleri dahilindeki iki katlı bir evin balkonunun altında yaşlı bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri, yaşlı kadının sesli sorulara hem cevap hemde tepki vermemesi üzerine, talihsiz kadını balkonun altından çıkartarak bir süre kucağında taşıyıp evin bahçesine götürdü.

Havanında soğuk olmasından dolayı üşüdüğü ve ayağında çorap olmadığı fark edilen kadına polis ekipleri, çevredeki vatandaşların getirdiği çorabı giydirdikten sonra susayan kadına su içirdiler.

Talihsiz kadının kimliği tespit edilirken adının Cemile Aydüz (75) olduğunu ve yakınlarının kayıp müracaatında bulunduğunu tespit eden polis ekipler, kadını polis aracıyla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Yaşlı kadının tedavisinin ardından yakınlarına teslim edileceği belirtildi. Olay polis tarafından araştırılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.