PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Katarlı üst düzey gazeteciden Türkçe açıklama: Erdoğan başardı
Katarlı üst düzey gazeteciden Türkçe açıklama: Erdoğan başardı

Katarlı üst düzey gazeteciden Türkçe açıklama: Erdoğan başardı

Soçi'de gerçekleştirilen tarihi zirvenin ardından Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi Türkçe açıklama yaptı. Haremi açıklamasında, "Erdoğan bir kez daha mazlum halkları savunmayı başardı. İdlib'te 4 milyondan fazla Suriyeliyi ölümden kurtardı" dedi.

A+A-

Soçi'de düzenlenen Erdoğan-Putin zirvesinde mutabakat sağlandı. Tarihi zirveden İdlib'de silahlardan arındırılmış bölge kararı çıkmasıyla İslam dünyasında büyük bir sevinç yaşandı. Katar El-Arab Medya Grubu üst düzey yöneticisi Cabir el-Haremi, Soçi zirvesinde alınan karar hakkında Türkçe bir yorum yaptı.

Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi, İdlib için alınan karara sevinirken Türkiye'nin diplomatik zaferiyle 4 milyondan fazla Suriyelinin ölümden kurtulduğunu söyledi. Cabir el-Haremi, bu başarının "siyonistleşmiş" Arapların hazmedemeyeceğini ifade etti.

2305.jpg

Sosyal medya hesabından Türkçe yorumda bulunan el Haremi, "Başkan Erdoğan bir kez daha mazlum halkları savunmayı başardı. İdlib'te 4 milyondan fazla Suriyeli'yi ölümden kurtardı. Bu başarı siyonistleşmiş Arabları razı etmeyecek. Bunlar hep Türkiye'ye karşı çalışmışlardır" yorumunda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.