PİYASALAR

  • BIST 1009722.090.8%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Karacak Bölgesine Hava Harekatı! Hedefler imha edildi
Karacak Bölgesine Hava Harekatı! Hedefler imha edildi

Karacak Bölgesine Hava Harekatı! Hedefler imha edildi

SONDAKİKA! Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı ile koordineli olarak, operasyon gerçekleştirildi. Irak kuzeyinde yer alan Karacak bölgesine dün gece icra edilen geniş kapsamlı hava harekatı ile PKK'lı teröristlere ait çok sayıda hedefin yerle bir edildiğini açıkladı.

A+A-

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, komandolar Pençe Harekatıyla teröristlerin inlerine girmeyi sürdürürken hava harekâtlarıyla da sınır ötesindeki terör hedefleri tek tek vurulmaya  yok edilmeye devam ediyor.

Terör hedeflerine geniş kapsamlı hava harekatı

Pençe Harekatı ile koordineli olarak, Irak'ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Karacak bölgesine dün gece geniş kapsamlı bir hava harekatı gerçekleştirildi.

 Harekata 10'dan fazla uçak katıldı

Gerçekleştirilen harekat şok ve baskın etkisi ile teröristlere ait silah mevzii, barınak, sığınak ve mağaralardan oluşan 20 hedef imha edildi. 

Harekatta büyük oranda yerli ve milli mühimmat ile İHA’lar da kullanıldı. Harekata 10'dan fazla uçak katıldı. Nokta tespiti ve hedef imhası sağlayan lazer güdümlü mühimmat kullanıldı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.