PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Juventus dağıldı, Real Madrid farka gitti
Juventus dağıldı, Real Madrid farka gitti

Juventus dağıldı, Real Madrid farka gitti

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Juventus ile Real Madrid karşılaştı. İspanyol temsilcisi, Cristiano Ronaldo'nun yıldızlaştığı maçı 3-0 kazanarak rövanş öncesi büyük avantaj elde etti.

A+A-

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus kendi evinde Real Madrid'i konuk etti.

Maça adeta golle başlayan konuk ekip, 3. dakikada Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Juventus ilk yarıda eşitliği yakalamak için birçok pozisyona girdi ama 3. bölgede bir türlü etkili olamadı ve taraflar soyunma odasına 1-0'lık Real Madrid üstünlüğüyle gitti. İkinci yarıda ilk dakikalarda tempo biraz düşüktü. Maçın sonlarına yaklaştıkça iki takım da gol için yüklenmeye başladı. Juventus kaçırdı ama Real Madrid yine affetmeyen taraftı.

64. dakikada Ronaldo inanılmaz bir golle takımını 2-0 öne geçirdi. Kendisinin ve takımının 2. golünü atan Portekizli süperstar, Şampiyonlar Ligi'nde 10 maç üst üste gol atmayı da başardı. Maçın final golü ise Brezilyalı bek Marcelo'dan geldi. 72. dakikada peşini bırakmadığı ve sürüklediği topu büyük bir ısrarla ağlara gönderen Marcelo, maçın da skorunu belirledi. Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Juventus'u 3-0 mağlup etti ve yarı final için çok büyük bir avantaj yakaladı.

RONALDO'NUN İNANILMAZ GOLÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.