PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Grup Toplantısı… Akşener’den öğretmen atamaları için çağrı: Yarın, TBMM’de gündeme gelecek
İYİ Parti Grup Toplantısı… Akşener’den öğretmen atamaları için çağrı: Yarın, TBMM’de gündeme gelecek

İYİ Parti Grup Toplantısı… Akşener’den öğretmen atamaları için çağrı: Yarın, TBMM’de gündeme gelecek

Akşener, öte yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmen atamalarına ilişkin çağrıda bulunarak, "Atama bekleyen öğretmenlerimizin kadro ve mülakat sorununu çözmek amacıyla araştırma önergemiz yarın TBMM gündemine gelecek" dedi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Öğretmenlerimizin yaşadığı zorlukları hafifletmek, atama bekleyen öğretmenlerimizin kadro ve mülakat sorunlarını çözebilmek amacıyla Meclis grubumuzun hazırladığı araştırma önergemiz TBMM’ye gelecek.

"NETANYAHU HUKUKTAN MUAF DEĞİLDİR"

Hatırlayın, çok değil, birkaç ay önce Kıbrıs’ta bir Türk köyüne, sadece köylülerin ulaşımını sağlamak amacıyla yani insani amaçlarla yapılan, bir yolu Birleşmiş Milletler, Barış Gücü askerlerini kullanarak engellemek istemişti.

"ŞU İKİ YÜZLÜLÜĞE BAKAR MISINIZ?"

Şu iki yüzlülüğe bakar mısınız? Mevzu bahis, Kıbrıs’ta yol yapımıyken koşa koşa arzı endam eden, Birleşmiş Milletler Barış Gücü Gazze’de, yollar bombalanırken büyük bir üzüntü içinde, yan gelip yatmayı tercih ediyor. Türk görünce doğrulan silahlar katil Netanyahu’yu görünce, saklanıyor.

O nedenle, buradan, tüm dünyaya, bir kez daha, çağrıda bulunuyorum Netanyahu, hukuktan muaf değildir. İnsani değerleri, ahlakı ve savaş hukukunu, hiçe sayan başta Cenevre Sözleşmesi olmak üzere; tüm uluslararası sözleşmelere, aykırı davranan bu cani daha fazla cezasız kalamaz.

“SEÇİMLERE AYRI GİRELİM”

Geçtiğimiz ağustos ayında; tüm siyasi partilere de bir çağrıda bulunduk. “Gelin, seçimlere ayrı ayrı girelim; Vatandaşlarımızın, tercihlerini özgürce yansıtacağı, bir rekabet ortamı oluşturalım” dedik. “Türk siyasetini; bugün içinde bulunduğu ve milletimizin aleyhine çalışan; siyasi pragmatizm sarmalından çıkaralım” dedik. “Gelin, koltuklara değil, milletimize hizmet için yarışalım.” dedik.

"EL BİRLİĞİYLE HERKES İYİ PARTİ'Yİ KONUŞUYOR"

El birliğiyle herkes İYİ Parti'yi konuşuyor. Seçmene verdiği sözlerin hiçbirini tutmayanların keyfi yerinde. Ama İYİ Parti zor durumdaymış. Yüzde 60 şakşakçılarının, kola kutusu hastalarının keyfi yerinde. İYİ Parti zor durumdaymış. İYİ Parti'de güneş yerinde her şey yolunda.

Ama bu yaşadıklarımız kesinlikle tesadüf değil. Yüzde 60'la alırız diyen akılsızlara dokunmadılar. Milletimizi İYİ Parti'den uzaklaştıracak yeni bir bahane bulamadıkları için korkuyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.