PİYASALAR

  • BIST 10010268.580.2%
  • ALTIN2435.2370.23%
  • DOLAR32.2720.14%
  • EURO34.7440.15%
  • STERLİN40.3560.28%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İşte Helin'in öldürülmeden önceki son mesajı
İşte Helin'in öldürülmeden önceki son mesajı

İşte Helin'in öldürülmeden önceki son mesajı

Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Silahlı saldırıda genç kızın okul arkadaşları Cemil Y. ve Deniz M. ise yaralandı. Hayatını kaybeden Helin Palandöken'in 18 Eylül'de Twitter'dan 'Gizli bir sapığım var, sokağa çıkmaya korkuyorum' diye yazdığı ortaya çıktı.

A+A-

Hürriyet'in haberine göre Pendik İstanbul Ticaret Odası Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Helin Palandöken’in eski sevgilisi Mustafa Yetgin ve okul arkadaşı Cemil. Y., messenger üzerinde tartıştı. Karşılıklı tehdit mesajlarının ardından iki genç Güzelyalı Tren İstasyonu’nda görüşmek üzere randevulaştı.

Cemil Y., arkadaşları Helin Palandöken ve Deniz M. ile birlikte Güzelyalı Tren İstasyonu’na gitti. Mustafa Yetgin ise pompalı tüfekle buluşma yerinde 3 arkadaşı bekliyordu. Mustafa Yetgin, yanında getirdiği pompalı tüfekle Cemil. Y'ye ateş açtı. Bacağından yaralanan Cemil. Y. yere yığıldı.

Saldırgana engel olmak istyeyen Helin Palandöken ile Deniz M., Mustafa Yetgin’e “Ne yapıyorsun sen” diyerek engel olmak istedi. Bunun üzerine silahı yeniden doğrultan Yetgin, Palandöken'i başından vurarak öldürdü, Deniz M., ise yaraladı.

Saldırının ardından okula kaçtı

Olay sonrası kaçarak Pendik Güzelyalı Anadolu Lisesi’ne saklanan saldırgan, kendisini takip eden polislerin okula girdiğini görünce, bir pencerenin camını kırarak aldığı cam parçalarıyla bileklerini kesti. Mobil Okul Timleri, katili kısa sürede yakaladı. Yaralanan öğrenciler Cemil Y. ve Deniz M. ise hastanede tedaviye alındı.

Cinayetin şifresi Twitter mesajında

Mustafa Yetgin tarafından öldürülen Helin Palandöken’in 18 Eylül’de Twitter’da “Gizli bir platonik sapığım var, sokağa çıkmaya korkuyorum” diye yazdığı ortaya çıktı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.