PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İstanbul'da kumar operasyonu
İstanbul'da kumar operasyonu

İstanbul'da kumar operasyonu

İstanbul'da, lüks villalarda kumar oynattıkları ve oynadıkları öne sürülen 215 kişi hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.

A+A-

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivri, Çatalca ve Sancaktepe'de lüks villalarda kumar oynatıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Jandarmanın teknik ve fiziki takibi ile istihbarat çalışmasının ardından 3 ilçedeki villalara operasyon düzenlendi.

Bazı villaların, 1,5 ay önce jandarmanın operasyonuyla kumar oynatıldığı iddiasıyla mühürlendiği, şüphelilerin bu mühürleri söküp yeniden kumar oynattıkları belirlendi. Villalarda yapılan aramalarda, 7 oyun makinesi, oyun makinesindeki numaraları göstermeye yarayan 3 televizyon, yüzlerce tombala kartı, tombala kağıdı, oyun pulları ile plastik oyun topları ele geçirildi.

Operasyonda kumar oynattıkları iddia edilen 5 kişi ile kumar oynadıkları öne sürülen 210 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 8 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Kumar oynadıkları öne sürülen 210 kişiye yaklaşık 60 bin lira para cezası uygulandığı, kumar oynatmak ve kumar için yer temin etmek iddiasıyla 5 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.