PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İstanbul Bahçelievler’de saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti!
İstanbul Bahçelievler’de saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti!

İstanbul Bahçelievler’de saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti!

İstanbul Bahçelievler’de çalıştığı özel bir hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman hayatını kaybetti.

A+A-

Bahçelievler'de çalıştığı özel bir hastanede silahlı saldırıya uğrayan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, görevli olduğu hastanede hastası tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Başından yaralanan doktor, yoğun bakımda yaşam savaşını kaybetti. Olay sonrası kaçan saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı.

Medicana Bahçelievler Hastanesi'nden yapılan açıklamada, tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan ruh ve sinir hastalıkları uzmanı Dr. Fikret Hacıosman'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi titizlikle takip edilen doktorumuz Fikret Hacıosman, yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 21.55’te vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 3 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de, Medicana Bahçelievler Hastanesi önünde ve tüm Türkiye’deki Medicana hastanelerinde eş zamanlı Dr. Fikret Hacıosman anısına bir tören düzenlenecek ve basın açıklaması yapılacaktır."

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.