PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İsrailli müzisyen ülkesindeki çatışmalar nedeniyle İstanbul konserini iptal etti
İsrailli müzisyen ülkesindeki çatışmalar nedeniyle İstanbul konserini iptal etti

İsrailli müzisyen ülkesindeki çatışmalar nedeniyle İstanbul konserini iptal etti

İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nde yapılması planlanan Riff Cohen konseri, sanatçının isteği üzerine iptal edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İsrailli şarkıcı, ülkesinde yaşananlardan dolayı ailesinin yanında kalmayı tercih ettiğini söyledi.

A+A-

İsrailli müzisyen Riff Cohen, 5. İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nde 12 Ekim Perşembe günü vereceği konseri ülkesinde yaşananlar nedeniyle iptal etti.

ÜLKESİNDEKİ OLAYLA NEDENİYLE SAHNEYE ÇIKMAYACAK

Konuya ilişkin PRS İletişim'in yazılı açıklamasında, 5. İstanbul Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nde 12 Ekim Perşembe akşamı yapılması planlanan konserin, Cohen'in isteği üzerine iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, sanatçının, ülkesindeki olaylar üzerine konseri gerçekleştiremeyeceğini festival yönetimine ilettiği aktarıldı. Riff Cohen konseri için bilet alanların, biletlerini 11 Ekim'de Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'ndeki Angelique Kidjo konseri için kullanabilecekleri veya iade edebilecekleri duyuruldu.

"AİLEM VE SEVDİKLERİMLE OLMAYI TERCİH ETTİM"

Instagram hesabından konseri iptal ettiğine dair açıklama yapan sanatçı, "Memleketimin durumu göz önüne alarak ailem ve sevdiklerimle olmayı seçtim. Heyecanla beklediğim bir etkinlik olan 12 Ekim'de planlanan İstanbul konserimin iptalini duyurmak zorundayım. Bilgi için bilet şirketiyle irtibata geçmenizi önemle rica ediyorum. Bu zor zamanlarda anlayışınız çok makbule geçti" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.