PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050.06%
  • DOLAR32.199-0.09%
  • EURO34.8980.11%
  • STERLİN40.77-0.03%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İmamoğlu'nun kurmaylarıyla toplantısı gündemde: Açıklama yaptı
İmamoğlu'nun kurmaylarıyla toplantısı gündemde: Açıklama yaptı

İmamoğlu'nun kurmaylarıyla toplantısı gündemde: Açıklama yaptı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun yönettiği ve CHP'nin önde gelen isimlerinin katıldığı bir online toplantının kaydı yayınlandı. Kayıtta CHP'lilerin PM için imza toplama sürecini organize ettikleri görüldü.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve 'CHP'nin muhalif kurmayları'nın katıldığı online toplantının gizlice kaydedildiği ortaya çıktı.

İmamoğlu başkanlığında Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Milletvekili Engin Altay, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Bülent Tezcan’ın katıldığı online toplantının kaydı yayınlandı.

Yayınlanan videoda İmamoğlu’ndan söz alarak konuşan CHP’li isimler görevden alınan il ve ilçe yöneticilerinin yapacakları itirazın görüşüleceği Parti Meclisi’ni toplantıya çağırmak için imza toplama ve olağanüstü kongre toplanması konularını konuşuyor.

İmamoğlu'ndan açıklama

Parti kurmaylarıyla yaptığı online toplantının sızdırılmasına ilişkin açıklama yapan İmamoğlu, "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle, Parti Meclisi üyeleriyle konuşulur, eski-yeni milletvekilleriyle konuşulur, ilçe başkanlarıyla konuşulur, il başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.