PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İlk kez Kiev dışına çıktı
İlk kez Kiev dışına çıktı

İlk kez Kiev dışına çıktı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun saldırılarından en çok etkilenen Ukrayna’nın Harkov kentini ziyaret etti. Zelenskiy, Rus ordusunun Ukrayna’ya yönelik saldırılarının başladığı 24 Şubat’tan bu yana ilk kez Kiev bölgesi dışında görüntülendi.

A+A-

Rus ordusunun Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy cephe hattını ziyaret etti. Rus ordusunun saldırılarından en çok etkilenen Ukrayna’nın Harkov kentine gelen Zelenskiy, Rus ordusunun saldırılarının başladığı 24 Şubat’tan bu yana ilk kez Kiev bölgesi dışında görüntü verdi. Harkov’da askerlerle bir araya gelen ve bazılarına madalya veren Zelesnkiy, "Hizmetleriniz için her birinize teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz devletimiz için canınızı tehlikeye atıyorsunuz. Ukrayna'nın bağımsızlığını savunduğunuz için teşekkür ederiz. Kendinize iyi bakın" dedi.
Harkov’da Rusya'nın saldırısı sonucu yıkılan idari ve konut binalarını ziyaret eden Zelenskiy, askeri ve sivil yetkililerle toplantı düzenledi. Zelenskiy, kentte bomba sığınaklarıyla donatılmış modern konutlar yaparak şehri yeniden inşa etme planlarını ele aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.