PİYASALAR

  • BIST 10010218.58-0.49%
  • ALTIN2444.5870%
  • DOLAR32.1930%
  • EURO34.7880%
  • STERLİN40.260%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. HDP'li eski yöneticiden kayyumlu belediyeye teşekkür
HDP'li eski yöneticiden kayyumlu belediyeye teşekkür

HDP'li eski yöneticiden kayyumlu belediyeye teşekkür

A+A-

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde HDP'li ilçe yöneticisi Pınar, Bismil'e Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Gülenç'e yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç, görevi devraldığı günden beri merkez ve köylere sunduğu kaliteli hizmet dolayısıyla herkesin takdirini topladı.

HDP eski ilçe yöneticisi olan ve Buğday Pazarı Kooperatif Başkanı Mehmet Pınar yaptığı açıklamada, önceki yıllarda HDP ilçe teşkilatında aktif görevler aldığını, DBP'li eski belediye yöneticilerinin hizmet sunma konusunda yetersiz kaldığını anlatarak ilçenin görevlendirme yapılan Gülenç idaresinde adeta hizmetle tanıştığını vurguladı.
"Daha önceki belediye yönetiminden pazar yolunun asfaltlanması için talepte bulunduk. Ancak yapılmadı. Allah kaymakam beyden razı olsun. Belediyede göreve başladıktan sonra buraya asfalt yapmaya başladı. O görevde olmasaydı burayı kimse asfaltlama yapamayacaktı. Daha önce kışın çamurdan, yazın da tozdan perişan oluyorduk." diye konuşan Pınar, "Bu başkan ne kadar görevde kalırsa Bismil için o kadar iyidir." ifadelerini kullandı.
AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.