PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Havalimanı çalışanına hakaret eden kadının cezası belli oldu
Havalimanı çalışanına hakaret eden kadının cezası belli oldu

Havalimanı çalışanına hakaret eden kadının cezası belli oldu

İstanbul Havalimanı'ndan Muğla Bodrum'a yapılacak seferin gecikmesi nedeniyle yer hizmetlerinde çalışan Tuğçe Sevi’ye hakaret eden yolcu Fatma Funda Esenç “hakaret” suçundan bin 740 lira adli para cezasına çarptırıldı.

A+A-

İstanbul Havalimanı'nda yer hizmetlerinde çalışan Tuğçe Selvi'ye, hakaret eden ve hakkında 3 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan yolcu Fatma Funda Esenç, hakaret suçundan bin 740 lira para cezasına çarptırıldı. Ceza ertelendi.

İlgili resim

İstanbul Havalimanı’nda 25 Nisan 2019’da Bodrum’a gitmek için beklediği sırada uçağın gecikmesine sinirlenen Fatma Funda Esenç, havayolu şirketinin yer hizmetleri görevlisi Tuğçe Sevi ile tartışmaya başlamış ve ağır hakaretlerde bulunmuştu. Diğer yolcuların çektiği tartışma görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Esenç hakkında “hakaret” ve ““halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama” suçlarından 9 ay 15 günden 3 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle, dava açılmıştı.

Gaziosmanpaşa 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki Tuğçe Sevi avukatı Hazal Algan Canseven ile birlikte katılırken, duruşmaya gelmeyen sanık Fatma Funda Esenç’i avukatları temsil etti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.