PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gülbin Tosun'un sözlerine tepki yağdı! Önce paylaştı, sonra kaldırdı
Gülbin Tosun'un sözlerine tepki yağdı! Önce paylaştı, sonra kaldırdı

Gülbin Tosun'un sözlerine tepki yağdı! Önce paylaştı, sonra kaldırdı

Fox TV'de ana haberleri sunan Gülbin Tosun'un başıboş köpeklerin saldırısı sonucunda yaşamını yitiren 9 yaşındaki bir çocuğun annesine yönelik sözleri tepki çekti. Tosun kısa bir süre sonra paylaşımını sildi.

A+A-

FOX TV'de hafta sonu haberlerini sunan spiker Gülbin Tosun, başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesini sosyal medya üzerinden tehdit etti. Tosun'un sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

KÖPEK SALDIRISI İLE EVLADINI KAYBEDEN ANNEYE 'ARSIZ SEFİL'DEDİ

FOX TV haber sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çekti. Tosun, sosyal medya üzerinden başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine "Senin peşinden yarın geliyorum", "Arsız sefil" diye hakaret ederek tehditte bulundu.

Başı boş köpeklerle ilgili sitemini dile getiren acılı anne, Gülbin Tosun'un hakaretlerine maruz kaldı. 9 yaşındaki evladını kaybeden acılı anneye Tosun'un verdiği tepki, sosyal medyada gündem oldu.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gülbin Tosun bu yorumunun ardından, gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Ancak böyle bir vicdansızlığa imza atan birinin ana haber sunucusu olması tepkilerin büyümesine neden oldu.

YİNE TEPKİ ÇEKEN TWİT 'NE İSTİFASI, GÜMBÜR GÜMBÜR HAFTA SONU YAYINDAYIM' DEDİ

"gulbin tosun
@gulbintosun
İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı! #GülbinTosunİstifa Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah??"

t1-006.jpgt2-021.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.