PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Google Haritalar'a işe yarayacak yeni özellikler geliyor!
Google Haritalar'a işe yarayacak yeni özellikler geliyor!

Google Haritalar'a işe yarayacak yeni özellikler geliyor!

Google, haritalar uygulaması için yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yakında trend listeleri, özelleştirme seçenekleri ve yapay zeka özetleri Haritalar uygulamasında belirecek.

A+A-

Chip dergisinin haberine göre, Google, Google Haritalar'ı kullanarak seyahat planları yaparken içerik önerilerini iyileştirmek için bazı yeni özellikler duyurdu. Yeni bir şehir aradığınızda, Artık Haritalar topluluğu tarafından belirlenmiş mekanlar ve seyahat siteleri tarafından oluşturulan gidilecek yerler için önerilen listeleri göreceksiniz.

Buna ek olarak, Google Haritalar, halkın bölgeye olan ilgisine göre Trending, Top ve Hidden Gem başlıklı restoran listeleri oluşturacak. Google bu yenilikleri kendi sözleriyle şöyle açıkladı:

Trend listesi, Haritalar'da son zamanlarda popülerliği artan yerlerle haftalık olarak güncellenecek. En yeni popüler noktaları keşfetmenize yardımcı olmak için bu ideal bir özellik.

En İyiler listesi, Haritalar topluluğunun sürekli olarak sevdiği yerleri gösterecek. Bir bölgenin denenmiş ve gerçek, uzun süredir devam eden favorilerini bulmak için burayı kontrol edin.

Gems listesi, bir mahallenin en iyi saklanan sırrı olabilecek yerler içindir. Henüz keşfedilmemiş ama çok iyi restoranları bu sekme altında bulabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.