PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Geylan'dan tarihi çağrı: Mülakat uygulamasına son verilsin
Geylan'dan tarihi çağrı: Mülakat uygulamasına son verilsin

Geylan'dan tarihi çağrı: Mülakat uygulamasına son verilsin

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi için mücadele ettiklerini belirterek mülakatın kaldırılmasını istedi.

A+A-

Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesini talep eden Genel Başkan, “Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi için her platformda mücadele ediyoruz. Hatırlanacağı üzere 2011 ve 2013 yıllarında sözleşmelilere kadro verilmişti. Bu, yine yapılabilir. Türk Eğitim-Sen olarak talebimiz öğretmenlerin sadece kadrolu olarak atanmasıdır” dedi. Mülakat uygulamasının da kaldırılmasını isteyen Geylan, “Hakkaniyetli bir sistem olsun istiyoruz. Görevde yükselmelerde, yönetici atamalarında adalet olsun.  Mülakat uygulamasına son verilsin. Bu noktada liyakat ve ehliyet konusunda gerekli hassasiyet gösterilmesini talep ediyoruz” dedi.

Genel Başkan, Denizli temasları kapsamında 30.05.2022 tarihinde de Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi ziyaret ederek müdürlük çalışanları ile sohbet etti. Ayrıca Geylan, Denizli Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulunu, Denizli Serinhisar Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Geylan, beraberindeki heyet ile birlikte Serinhisar Anadolu Lisesinde kurulan Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismi verilen kütüphanenin açılışını da gerçekleştirdi.

Daha sonra Genel Başkan Talip Geylan ve beraberindeki heyet Türk Eğitim-Sen Pamukkale Üniversitesi Temsilciliğini ziyaret etti. Genel Başkan Geylan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ı da makamında ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.