PİYASALAR

  • BIST 10010319.961.59%
  • ALTIN2465.915-0.01%
  • DOLAR32.2450.05%
  • EURO35.077-0.14%
  • STERLİN40.862-0.18%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Filistinli Medya öğrencileri sertifikalarını aldılar
Filistinli Medya öğrencileri sertifikalarını aldılar

Filistinli Medya öğrencileri sertifikalarını aldılar

Uluslararası Medya ve Enformasyon Derneği (UMED) tarafından Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB)’ın desteğiyle 6.cısı düzenlenen Filistin Kültür ve Medya Akademisi öğrencilerine Ankara’da düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

A+A-

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın da katıldığı törene, UMED ve TÜRKAB yöneticileri ve Akademi öğrencileri ve medya mensupları katıldı.

m1-001.jpeg

Teorik ve Pratik eğitimler verildi

Akademinin 8 haftalık eğitiminde ağırlıklı olarak Filistinli olmak üzere 22 üniversite Lisans ve Yüksek Lisans öğrencisine Medya ve İletişim alanında teorik ve pratik eğitimler verildi.

m3-001.jpeg

"Terör Devleti İsrail"

Protokol konuşmalarında Sn. Kıran ve Sn. Ceylan özetle; Filistin ve Kudüs davasının en önemli milli ve manevi davalarımızdan olduğu, 50 yıldır terör devleti İsrail’in yayılmacı bir politikayla Filistin topraklarını işgal ederek, bölgede terör estirdiğini ve binlerce masum Filistinliyi öldürdüğünü, İsrail’in bu terör yaklaşımına BM toplantıları başta olmak üzere Dünya’da en fazla tepki veren, mazlum Filistin halkını savunan kişinin Sn. Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan ve Türkiye olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edileceğini belirttiler. Ayrıca başta ABD olmak üzere bazı batılı Ülkelerin Büyükelçilerinin Uluslararası hukuka aykırı bir şekilde Telaviv’den Kudüs’e taşımaları kabul edilemez  olduğunun altını çizdiler.

m4-001.jpeg

Konuşmaların ardından Akademi Medya eğitimi katılımcılarına törende sertifikaları dağıtıldı.

YENİKAPIHABER.COM / ÖZEL HABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.