PİYASALAR

  • BIST 1009676.240.32%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmediler
Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmediler

Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmediler

Sarı-lacivertli ekip Avusturya kampına Napoli'ye transfer olması beklenen Eljif Elmas ve Çaykur Rizespor'a kiralanması gündemde olan Barış Alıcı dahil edilmediği aktarıldı.

A+A-

F.Bahçe'de ayrılık yakın olan oyucular belli oldu. Kamp kadrosuna Eljif Elmas ve Çaykur Rizespor'un ilgilendiği Barış Alıcı  alınmadı


Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosuna Eljif Elmas,  dahil edilmedi. Genç yıldızın, önümüzdeki hafta Sarı-lacivertli takımdan ayrılarak Napoli'ye imza atması aktarıldı. Kiralanmasına kesin gözüyle bakılan ve Çaykur Rizespor'un ilgilendiği Barış Alıcı da Avusturya kampı için kadroya dahil edilmediği açıklandı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli takım, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Avusturya'ya hareket etti.

Sarı-lacivertli ekibin, kamp kafilesinde şu isimler bulunuyor:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muric, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Ülkelerinin milli takımları ile uluslararası turnuvalarda mücadele eden Nabil Dirar ve Mauricio Isla ise izinli oldukları için Avusturya'ya giden kafileye katılmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.