PİYASALAR

  • BIST 10010174.39-0.43%
  • ALTIN2431.231-0.55%
  • DOLAR32.212-0.01%
  • EURO34.741-0.51%
  • STERLİN40.357-0.46%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'den kupada bambaşka 11!
Fenerbahçe'den kupada bambaşka 11!

Fenerbahçe'den kupada bambaşka 11!

Sarı-Lacivertliler, ligde kaybettiği rakibine bu kez kupada konuk olacak. Fenerbahçe, perşembe günkü mücadeleden iyi bir skorla ayrılarak, final yolunda rövanş öncesi avantaj elde etmeye çalışacak.

A+A-

Sarı-Lacivertliler, ligde kaybettiği rakibine bu kez kupada konuk olacak. Fenerbahçe, perşembe günkü mücadeleden iyi bir skorla ayrılarak, final yolunda rövanş öncesi avantaj elde etmeye çalışacak. Aykut Kocaman, bu kez Beşiktaş’ın karşısına çok farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyor.

Volkan Demirel, Hasan Ali, Skrtel, Valbuena, Soldado, Şener ve Alper Potuk’un 11’de görev yapmaları bekleniyor. Aykut Kocaman, Fernandao, Dirar ile Neustadter-Neto ikilisinden birini derbide performansları nedeniyle değil, dinlendirmek amacıyla kulübeye çekmeyi planlıyor.

Valbuena için şans 

Yedek kalması nedeniyle tartışma konusu olan Mathieu Valbuena için kupadaki derbi, kendini göstermesi açısından önemli bir şans olacak. Aykut Kocaman, bireysel oyunu ve basit pas hataları nedeniyle Fransız yıldızı kulübede oturtuyordu. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş karşısında hocasını etkileyip, sezonun kalan bölümünde formayı kapmaya çalışacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.