PİYASALAR

  • BIST 10010170.3-0.03%
  • ALTIN2455.2390.38%
  • DOLAR32.3010.07%
  • EURO350.12%
  • STERLİN40.7070.18%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Euro 2020 mesaisine başlıyor
Euro 2020 mesaisine başlıyor

Euro 2020 mesaisine başlıyor

2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde H grubunda yer alan Milli Takım, 22 Mart Cuma günü deplasmanda Arnavutluk, 25 Mart Pazartesi günü de Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak. A Milli Takım'da Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına yarın başlanacak.

A+A-

Ay-yıldızlı takım, bu akşamdan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın saat 14.30'da Riva'daki tesislerde basın toplantısı düzenleyecek. Milli takım, Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıkları için ilk antrenmanını saat 18.30'da yapacak.

Ay-yıldızlı ekip, 21 Mart'ta Arnavutluk karşılaşması için uçakla başkent Tiran'a gidecek, daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine geçecek. Teknik direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcu ile Loro Borici Stadyumu'nda TSİ 20.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, son çalışmasını toplantıyı takiben stadyumda TSİ 21.00'de gerçekleştirecek.

Milli Takım Euro 2020 mesaisine başlıyor

Maçlar hangi kanalda yayınlanacak?
Arnavutluk ile Türkiye arasındaki karşılaşma 22 Mart Cuma günü TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, Eskişehir'de Moldova'yı konuk edeceği gruptaki ikinci maç için 23 Mart'ta İşkodra'dan Eskişehir'e geçecek. 

Eskişehir Yeni Stadyum'un ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova mücadelesi, 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak. 

A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Moldova maçlarının aday kadrosu açıklandı: 

Kaleciler: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır, Sinan Bolat 

Defans: Gökhan Gönül, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir 

Orta saha: Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yunus Mallı, Emre Kılınç, Güven Yalçın, Hakan Çalhanoğlu 

Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun 

 

7 isim ilk kez çağrıldı
Kadroda ilk defa milli heyecanı yaşayacak 7 isim bulunuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray'dan 11 milyon Euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak ile siyah-beyazlıların genç isimleri Güven Yalçın ve Dorukhan Toköz'ün yanı sıra Emre Kılınç, Efecan Karaca, Uğurcan Çakır, Muhammed Şengezer'i de kadroya dahil etti. Söz konusu isimler, Şenol Güneş'in şans vermesi halinde ay-yıldızlı formayı ilk kez giymiş olacak.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.