PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 'Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirmeli'
'Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirmeli'

'Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirmeli'

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirerek vergi, prim ve benzeri diğer borçlarını yapılandırmada geç kalmamalı." ifade etti.

A+A-

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirerek vergi, prim ve benzeri diğer borçlarını yapılandırmada geç kalmamalı." ifadesini kullandı.
Palandöken, yazılı açıklamasında, bugün itibarıyla sona erecek "Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hükümlerinden yararlanma süresinin 27 Ağustos'a kadar uzatılmasının esnaf ve sanatkar açısından sevindirici olduğunu bildirdi.

Uzatılması konusunda daha önce kendilerinin de talepleri olduğunu anımsatan Palandöken, "Esnafımız yapılandırma fırsatını çok iyi değerlendirerek vergi, prim ve benzeri diğer borçlarını yapılandırmada geç kalmamalı. Öte yandan daha önceki yapılandırmalardan yararlananların da bu son kanundan faydalanmaları konusunda bir hak tanınmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.