PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670%
  • DOLAR32.3350%
  • EURO34.7430%
  • STERLİN40.5130%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Eşi tarafından bıçaklanan anne oğlunu sordu
Eşi tarafından bıçaklanan anne oğlunu sordu

Eşi tarafından bıçaklanan anne oğlunu sordu

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te yeni doğum yaptıktan sonra eşi Ahmet Yırtıcı tarafından dövülüp bıçaklanan anne komadan çıktıktan sonra oğlunu sordu.

A+A-

Güldane Yırtıcı ve Ahmet Yırtıcı 8 yıl önce evlendi. 3'üncü çocuğuna hamile kalan Güldane Yırtıcı, 6 ay önce eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile evden ayrılıp babasının evine taşındı.

Güldane Yırtıcı, yaklaşık 3 ay önce de Ahmet Yırtıcı'ya boşanma davası açtı. Geçtiğimiz gün doğum için Gaziantep'teki  Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Ek Binası'na giden Güldane Yırtıcı, öğle saatlerinde, erkek bebek doğurdu. Ahmet Yırtıcı da annesi ile öğleden sonra hastaneye gelip, bebeğini gördükten sonra gitti. Geç saatlerde yeniden hastaneye gelen Ahmet Yırtıcı, eşini eve dönmesi için konuştu. Güldane Yırtıcı, eşinin teklifini kabul etmeyerek, hastaneden ayrılmasını talep etti. Sonrasında Ahmet Yırtıcı, yanında getirdiği bıçakla Güldane Yırtıcı'yı başından, kolundan ve yüzünden yaralayıp, darp etti.

Güldane Yırtıcı'nın yanında refakatçi olarak kalan ablası Seda Güvercin'in araya girip, yardım istemesi üzerine gelen hastane güvenliği, Ahmet Yırtıcı'yı etkisiz hale getirdi. 

Vücuduna ve başına aldığı darbeler sonucu yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Güldane Yırtıcı'nın ise kendisine geldiği açıklandı. Güldane Yırtıcı'nın, yakınlarına ilk olarak, yeni dünyaya getirdiği oğlunu sorduğunu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.