PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan Manisa mitinginde önemli açıklamalar: "3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz"
Erdoğan'dan Manisa mitinginde önemli açıklamalar: "3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz"

Erdoğan'dan Manisa mitinginde önemli açıklamalar: "3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa mitinginde konuştu. Erdoğan burada " Son dakika oynanan oyunların, listelerde yapılan değişikliklerin ne anlama geldiğini milletim iyi biliyor. 3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz." dedi. Erdoğan mitingde Özgür Özel için de "'31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız.'' ifadelerini kullandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa mitinginde konuştu.

ERDOĞAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E: BOYNUNA VURULAN PRANGALARDAN KURTULACAĞI GÜN ÇOK YAKIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde muhalefet vardı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i isim vermeden memleketinde eleştiren Erdoğan, ''31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız.'' dedi.

''EKONOMİDEKİ SIKINTILAR YIL SONUNDAN İTİBAREN HAFİFLEMEYE BAŞLAYACAK''

Ekonomiye ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı, ''Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu buralarda öttürmeye heveslenen biri var. Buradan kendisine sesleniyorum hiç merak etmesin kendini boşuna paralamasın boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız bir önceki gibi.

''NEREDE TERÖRİSTAN?''

Tendürek'te inlerine girdik. Nerede teröristan, terör örgütleri? Hepsi şu anda darmadağın.

EKONOMİ MESAJI

Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz. Hiçbir şey üretmeden, program, proje geliştirmeden, milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak boynumuzun borcudur. Şimdiki CHP Genel Başkanı'nı zaten kimsenin taktığı yok. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki Manisa Saruhanlı'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler. 

''KİRLİ İTTİFAKIN FARKINDAYIZ''

Her işi gizli saklı yapmayı adet bildiler, İstanbul ve Mersin'de kurulan kirli ittifakın farkındayız. Türkiye düşmanı çevrelerle hareket etmekten çekinmediler, şehirlerimizin geleceği kirli pazarlıkların mezesi yapılamaz. Bırakın dünyada ve Türkiye'de ne olup bittiğini, kendi memleketleriyle bile ilgilenme gereği duymuyorlar. Böyle siyaset olmaz. 3-5 belediye alacağız diye siyasi bölücülere bu derece teslim olunmaz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, çalışanlarımızın, emeklilerimizin beklentileri, hakları bu kifayetsiz muhterislerin insafına bırakılamaz.''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.