PİYASALAR

  • BIST 10010173.420%
  • ALTIN2448.970.12%
  • DOLAR32.2740.02%
  • EURO34.9170.08%
  • STERLİN40.6370.09%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' açıklaması
Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' açıklaması

Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'ya hareketi öncesinde konuştu. Erdoğan, Adil Öksüz ile ilgili sorulan soruya, "Haddini bilmez kişi bu ülkeden kaçtı ama gittiği ülke tarafından korunmuştur.İçişleri Bakanlığı'mız yapılacak herhangi bir operasyonla karga tulumba alır gelir mi, o ayrı bir konu." yanıtını verdi.

A+A-

(Soylu'nun Adil Öksüz açıklaması) Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimlerince koruma altına alınmıştır. Belçika'ya Almanya'ya kaçıyor vs... Buna benzer yüzlerce terörist buralarda yaşıyor. Bunların hepsini istedik, adreslerini vererek ama bu teröristleri yönetimler bize teslim etmediler. Edenler var, onları açıklıyoruz. İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu zamanla göreceğiz.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi öncesinde eleştirilerde bulundu, ittifakın kendisini yenilemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Zirvenin düzenleneceği Londra'ya hareketi öncesinde konuşan Erdoğan, termik santrallerle ilgili düzenlemeyi neden veto ettiğini de belirtti. 
 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

(Türkiye-Almanya- İngiltere-Fransa arasındaki zirve) Biz güvenli bölge ile çalışmalarımızı anlatacağız. Şu anda Fransa'yı Doğu Akdeniz olayı ciddi manada rahatsız ediyor olabilir. Libya ile yaptığımız anlaşma rahatsız ediyor olabilir. Gündeme getirdikleri halde bu Libya ve Türkiye'nin egemenlik haklarıdır. Bunu sizinle tartışmayacağız.

 

: Erdoğan'dan NATO zirvesi öncesi eleştiri

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.