PİYASALAR

  • BIST 10010218.58-0.49%
  • ALTIN2444.7260.02%
  • DOLAR32.158-0.15%
  • EURO34.741-0.27%
  • STERLİN40.307-0.64%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Elfin Tataroğlu kimdir, nerelidir, ne mezunudur? 
Elfin Tataroğlu kimdir, nerelidir, ne mezunudur? 

Elfin Tataroğlu kimdir, nerelidir, ne mezunudur? 

Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olarak katılan Elfin Tataroğlu Canlı yayında yazar Zafer Şahin ile tartıştıktan sonra reklam arasında programı terk etti. Bu hareketin ardından Tataroğlu'nun kim olduğu, hayat hikayesi insanlar tarafından merak konusu oldu.

A+A-

Dün akşam CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Takvim Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Zafer Şahin ve Yönetim Bilimci Elfin Tataroğlu arasında tartışma çıktı.  İstanbul Taksim'deki '8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü'ne ilişkin yaşanan tartışma sonrası gerilim yükseldi ve Elfin Tataroğlu canlı yayında stüdyoyu reklam arasında terk etti. Bunun ardından; Elfin Tataroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği gibi sorular merak edildi.

Zafer Şahin damarına bastı

Canlı yayında yaşanan tartışmada Zafer Şahin'in "Başarısız siyasi kariyeriniz" sözleri sonrası Elfin Tataroğlu, "Başarısız siyasi kariyeriniz mi? Ne kadar ayıp bir şey! Çok ayıp bir şey bu" dedi.

Programın moderatörü Ahmet Hakan'ın araya girme çabaları da işe yaramadı ve reklam arası verildi. Reklamın ardından Elfin Tataroğlu, canlı yayına dönmeyerek programı terk etti.

Elfin Tataroğlu kimdir, nerelidir? 

Tataroğlu, İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu.

Ardından Accademia Italiana Floransa’da tasarım ve dil eğitimi aldı. Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Şu an İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi ve Organizasyon doktorası yapıyor.

liderlik, Örgüt kültürü ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmaları bulunuyor. 

İyi düzeyde Fransızca ve İngilizce, orta düzeyde İtalyanca ve İspanyolca biliyor. 

2010-2012 Yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK Üyeliği görevini yürütmüştür

İzmir 2. Bölge 24. Dönem Milletvekili Adayı, 34. Kurultay Divan Yazman Üyesi, Konak İlçe’den İl Kongre Delegesi ve İzmir Kurultay Delegesi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 18.Olağanüstü Kurultayı’nda BYKP’den Parti Meclisi Üyesi seçilmiştir. Doktora düzeyinde akademik araştırmalar yapmakta ve siyasi makaleleri gazetelerde yayınlanmaya devam ediyor.

Şuan Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı programında öğretim görevlisi olarak ders veriyor.

Tataroğlu evli ve bir çocuk sahibidir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.