PİYASALAR

  • BIST 1008793.61-2.32%
  • ALTIN2994.160%
  • DOLAR33.9870%
  • EURO37.1640%
  • STERLİN44.5060%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DMM'den 'yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi' iddiasına yalanlama
DMM'den 'yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi' iddiasına yalanlama

DMM'den 'yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi' iddiasına yalanlama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Yenidoğan çetesi' soruştuması hakkında açıklamada bulundu. AK Parti Sözcüsü Çelik, Türkiye'nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesiyle ilgili, “Her ne olursa olsun cinayet şebekesi sağda, solda tehditler savurmaya da devam ediyor. Bunların hiçbirine biz taviz verecek kadro değiliz. Bu çetenin hak ettiği cezayı alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

A+A-

"Astsubay mezunları için yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi" iddialarına yalanlama geldi.

Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yer alan yalan haberlerle mücadelesini sürdüren İletişim Başkanlığı, "Astsubay mezunları için yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi' iddiası doğru değildir" açıklamasında bulundu.

DMM'den yapılan açıklamada, "Bahse konu törenlerle ilgili tasarruf tedbirlerine yönelik bir düzenleme yoktur. Hem mezuniyet hem eğitim yılı açılış törenleri aksatılmadan gerçekleştirilmektedir" denildi.

"Ağustos ve Eylül ayında diploma ve mezuniyet törenleri, Ekim ayında da Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara, Deniz ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokullarında "2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenleri" gerçekleştirilmiştir" denilen açıklamada ayrıca, "MSÜ Kara, Deniz ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu intibak eğitimini tamamlayan adaylar, düzenlenen törende ant içerek askeri öğrenciliğe adım atmışlardır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik paylaşımlara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.